Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS

<< < (32/34) > >>

steeef:
eto alfa ti je sve rekel u vezi grane  :icon_thumright:
kaj se tiče spuha osim zvuka i estetike,po grafovima se vidi povećanje snage i momenta koje naspram seriskog razvija na nižim okretajima..pretpostavljam da je spuh i testiran na dyno stolu pa i vjerujem da to nije samo napisano nego stvarno testirano.ostalo je individualna stvar,stavit ga il ne..neko bi iskeširal tu lovu (poprilično veliku) a neko i nebi :)

--- Citat: pitaNS - 23 Svibanj, 2012, 01:06:53 ---sve je to reklama ljudi...što veća nalepnica to bolje po njih...vidi se iz aviona koji je auspuh!!
Ako je samo top u pitanju, a verovatno jeste, onda tu nema govora o nekim promenama performansi, jel sam u pravu?

--- Kraj citata ---

nisi :) sve zavisi o konstrukciji topa,njegovoj duljini,protočnosti,širini ulaza i izlaza itd :)

3alfa3:

--- Citat: pitaNS - 23 Svibanj, 2012, 01:06:53 ---Ako je samo top u pitanju, a verovatno jeste, onda tu nema govora o nekim promenama performansi, jel sam u pravu?
--- Kraj citata ---

Skoro, neke male razlike ipak moze biti. Steeef je napisao zbog cega

steeef:
ak je spuh sklepan bezveze,tek tolko da dreči i ako je kratak i preotvoren moreš čak izgubit na performansama,pogotovo na momentu i međuubrzanjima..
naravno tu igra ulogu i volumen grane,njena duljina i širina.

Tomi_ZG:
Spuh se predobro čuje  :icon_thumright:
Baš sam pogledao cijenu na netu i bome je paprena.

_r0bi_:
josix_koja je godina nex i koliko si dao hrk ak nije tajna  :headbang:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju