Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS
Maestral:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Svibanj, 2012, 18:14:40 ---
Ja bi reko da je buka )po uhu) legalna. Tak je i ispalo mjerenjem.
btw, pocelo je
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,215053.msg3544447.html#msg3544447
c/p:
Meni i frendu su danas u samoboru skinuli tablice radi auspuha. Bez obzira kaj nisu mjerili buku po propisima (dvije ispušne cijevi razmaknute manje od 30 cm) , bez obzira kaj okretaji nisu bili po propisima ( mjeri se na svakom motoru drugačije, odnosno po pločici na kojoj su podaci) . Piše lijepo da se buka mjeri na određenom broju okretaja koji se moraju na toj vrijednosti držati 2 - 3 sekunde. Čovjek okrene ručicu gasa, okretaji polete na 10000, a ovaj drugi otraga mjeri. Lijepo im govorim da se tako ne mjeri, ali me oni ne jebu ni za suhu šljivu. Veli, dobiti ćete zapisnik i uplatnicu pa na tehnički. Kad dođem s tehničkog, vratiti će mi tablicu, a prekršajni nalog i kazna od 700,00 kn će postati bezpredmetni. Pa nemreš vjerovati. I nemreš si pomoći. Rade protivno zakonu i propisima i još se usude kazniti me. Ne mogu dobiti zapisnik o mjerenju, o izmjerenoj vrijednosti u db, o broju okretaja na kojima je mjerenje izvršeno... Ne mogu dobiti ništa osim kazne
--- Kraj citata ---
U ime svih roditelja s malom djecom svesrdno pozdravljam pocetak ove akcije ali bi i volio da bude sve po zakonu
Marekvz1:
Da probudim malo temu..Ak me se ko sjeća..Mene kao bivšeg Nexusaša zanima zakaj u Pitomači i okolo ima tolko Nexusa,često prolazim i znam ih videt i 10 u par minuta.Nexus klan možda?hahaha
steeef:
tam ti je ono,ima se more se pa kupil jedan drugi dan vidli 2 susjeda pa rekli k**ra* bu ga ovaj imal a ja ne pa i oni kupili pa njih vidli drugi susjedi i tak se namnozilo ;-)
Marekvz1:
Tak sam i mislil,al kaj je da je,imaju ukusa,bar kaj se mene tice.tam je i tenk Gp 800,bijeli.
noky007:
Ciganija burki ciganija :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju