Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS

<< < (31/34) > >>

3alfa3:

--- Citat: josix - 22 Svibanj, 2012, 22:29:18 ---valjda zato kaj su identični motori...
ne znam koji bi drugi razlog bil, a nešto mi je pričal čovik da je homologacija odrađena na fuocu...
na papiru sa uputstvima za ugradnju su navedeni svi modeli na koje odgovara auspuh...
--- Kraj citata ---

Pogledao sam homologaciju za taj spuh u pdf formatu i spominje se nexus 500, tako da nebi smjelo bit niakkvih problema. Ocito bi trebali malo poradit na web stranicama i uvrstit nexus 500 u popis.

--- Citat: josix - 22 Svibanj, 2012, 22:29:18 ---kaj bi se dobilo sa drugom granom osim komplikacija za ugradnju jer ima više za raskapat i sastavljat?  :icon_scratch:
kaj ne valja serijska grana?

--- Kraj citata ---

Grana(e) je bitan dio spuha koji ima utjecaj na snagu, razvijanje snage, momenta...
Valjda znaju zasto u ovom slucaju koriste serijsku granu - ocito nisu mogli napravit bolju, a mozda bas zato jer isti spuh ide na istu mashinu razlicitih skutera, ali je mozda grana drugacija i ne pase oblikom pa zato ne rade. Ne znam, al obicno oni naprave granu od titana koja je lagana, cvrsta i podize performanse.

pitaNS:
ovo su samo slip-on, kako ih nazivaju u akrapovicu, auspusi tj ide samo top bez kompletne grane...Da izgleda dobro izgleda, da zvuci dobro zvci, ali da li vredi te pare u to nisam siguran..Koliko te je izasao eur??

Maestral:

--- Citat: pitaNS link=topic=3540.msg942567#msg942567 date=1337721913 ko ---ovo su samo slip-on, kako ih nazivaju u akrapovicu, auspusi tj ide samo top bez kompletne grane...Da izgleda dobro izgleda, da zvuci dobro zvci, ali da li vredi te pare u to nisam siguran..Koliko te je izasao eur??

--- Kraj citata ---

Ha cuj, kozmetika kao i sva druga. Neki daju 150 eur za bocicu parfema a neki 300 za komad svinutog lima  :)
Meni kod tih akrapovica a i vecine drugih aftermarket auspuha smetaju te mega oznake. Bio bi mi puno vise fensi šmensi da oma samo ugravirano Akrapovic, bez boje ili neku mali oznaku u boji a ne ove megaolmanske naljepnice

3alfa3:

--- Citat: Maestral - 23 Svibanj, 2012, 00:51:17 ---Bio bi mi puno vise fensi šmensi da oma samo ugravirano Akrapovic, bez boje ili neku mali oznaku u boji a ne ove megaolmanske naljepnice

--- Kraj citata ---

Ja bi ju odma skinuo. Ko sto sam skinuo sa Leo Vincea kojeg sad imam. Koji su je bog uopce isli ljepit umjesto da ti daju naljepnicu pa da sam biras oces il neces  ;D
Napatio sam se ko Isus sa skidanjem ljepila koje je ostalo iza nje, a spuh nije ni jednom bio zagrijan prije skidanja nalje. Benzin, WD, petrolej.... uf...

pitaNS:
sve je to reklama ljudi...što veća nalepnica to bolje po njih...vidi se iz aviona koji je auspuh!!
Ako je samo top u pitanju, a verovatno jeste, onda tu nema govora o nekim promenama performansi, jel sam u pravu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju