Općenito > Propisi
zakon 75kw
marko_AeRoX:
--- Citat: istipa622 - 28 Lipanj, 2010, 21:31:31 ---Nikakva osim šta bi pobrao 100 kazni kao moj šogor kada je išao iz noćne :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
pa o tome pricam... moj kum kad je polozio vozacki prije par godina, onda su taman uveli zakon... i iducu vecer zaustavi ga murja u 23.10 i htjeli mu kaznu pisati... a bio je na probi za svirku s bendom...
X-Thug:
--- Citat: marko_AeRoX - 28 Lipanj, 2010, 21:07:26 ---joj daj ne seri... ja kao student bas si mogu priustiti auto i raditi posao uz faks jelda? kaj kenjas bezveze... i to kaj se nesme voziti od 23-5? koja fucking korist od toga?!?!?!?!
--- Kraj citata ---
koliko sam ja upucen u faksove imas cilo lito za radit, ali da ko ce onda ladit j*ja, fakin korist je od toga sto se balavurdija izopija i onda pogine neko zbog njih
marko_AeRoX:
--- Citat: X-Thug - 30 Lipanj, 2010, 13:05:10 ---koliko sam ja upucen u faksove imas cilo lito za radit, ali da ko ce onda ladit j*ja, fakin korist je od toga sto se balavurdija izopija i onda pogine neko zbog njih
--- Kraj citata ---
pa super onda... ja cu cijelo ljeto raditi negdje, a ti budes umjesto mene kod mene doma radil, moze? TO JE GLUP ZAKON. i dokazalo se da od njega vise stete nego koristi i zato su ga maknuli. i kakva balavurdija i izopija? ja imam 19 godina i vozim se po propisima, a alkohol ne pijem apsolutno nikad? i zato nesmijem voziti iza 23? to je debilizam...
X-Thug:
super, ti si jedan od rjetkih, al ne radis doma cili dan, 19g i ti studiras koliko? u desetom prva godina jel? ja od 14 godine radin svako lito, i u lito se mozes nabrat love, kupis neke tralje od auta, ali kupis auto, sredis taj auto i vozis ga
X-Thug:
--- Citat: marko_AeRoX - 28 Lipanj, 2010, 21:07:26 ---joj daj ne seri... ja kao student bas si mogu priustiti auto i raditi posao uz faks jelda? kaj kenjas bezveze... i to kaj se nesme voziti od 23-5? koja fucking korist od toga?!?!?!?!
--- Kraj citata ---
i da ako zbog jednog posta planes lako, kakav si tek za volanom? i postoje poslovi koje radis pola radnog vremena kroz cilu godinu, jer ima ljudi koji studiraju i rade
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju