Općenito > Propisi

zakon 75kw

<< < (19/22) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: X-Thug - 30 Lipanj, 2010, 13:44:22 ---i da ako zbog jednog posta planes lako, kakav si tek za volanom? i postoje poslovi koje radis pola radnog vremena kroz cilu godinu, jer ima ljudi koji studiraju i rade

--- Kraj citata ---

pa ja planem zbog gluposti... za volanom se ne zivciram, nikad... ako je neko drugi idiot, nisam ja... i jebiga, posla doma imam stalno...

Biker(ss):
X-Thug- i ja radim sada preko ljeta pa opet se ne sakupi...meni su troškovi puta problem pa ne uspijem toliko sakupiti.

X-Thug:

--- Citat: Biker(ss) - 30 Lipanj, 2010, 13:56:15 ---X-Thug- i ja radim sada preko ljeta pa opet se ne sakupi...meni su troškovi puta problem pa ne uspijem toliko sakupiti.

--- Kraj citata ---
to je, ako ne radis negdi u svon gradu nego u drugom gradu potrosis vise nego zaradis, recimo na jednom od mojih prijasnjih poslova ja bi vise na hranu potrosia nego sta bi zaradia, ne zato jer mogu puno poist nego zato jer san crncia za nista

shegy:

--- Citat: X-Thug - 30 Lipanj, 2010, 13:59:46 ---to je, ako ne radis negdi u svon gradu nego u drugom gradu potrosis vise nego zaradis, recimo na jednom od mojih prijasnjih poslova ja bi vise na hranu potrosia nego sta bi zaradia, ne zato jer mogu puno poist nego zato jer san crncia za nista

--- Kraj citata ---
ja imam dobar posao i super placen posao.. al sta mi vrjedi kad izgubim maltene sve...

sfreak:
X-Thug...oprosti ali totalno si u krivu...ja radim na ljeto i mogu si kupit auto bez beda, malo stariji ali opet...samo ko bi ga registrirao, tocio benzin i odrzavao ga...vjeruj mi ne mozes preko ljeta zaradit za svoj auto, osim ako ti misli stajat u dvoristu...

i da ono od 23-05 ili koliko vec je glup bio zakon...ako mislis da bi ga trebalo vratit samo zato jer se ekipa zapije i vozi...onda nemas bas neke argumente...jer je takvih bilo i bit ce...a oprosti di je onda policija koja bi trebala o takvima brinut...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju