Općenito > Propisi

zakon 75kw

<< < (17/22) > >>

X-Thug:
treba vratit mladi vozaci do 23-5 bez voznje, a to ako imas jaci auto cacin ili materin postoji rjesenje, ili nemoj vozit ili radi pa si kupi nesto slabije, moze se masu dobrih auta nac polovnih i jeftinih
iako godine ne cine debila za volanom, ako si debil sa 19 bit ces i 5 godina kasnije
a to sta se neki ode zale sta babe i didovi voze sporo. oni ne krse zakon i nigdi in se ne zuri, ako tebi smeta sta neki ode 30 di je ogranicenje 50 ili 50 di je 70, to je vas problem. uostalom masu se dice igra na ulici i ne gleda dok pretrcava cestu na neoznacenim mjestima za prelaz i sporije je sigurnije.

luna500rr:
Jesam li ja jedini na forumu koji sporo vozim?
Imam mercedesa 220ps, puga 60ps i malog starog suzuki terenca, boli me racku sta drugi misle, cim polozim vozat cu suzukia jer malo trosi, uvjek ima parkinga, a mogu i tamo gdje se s meckom nemoze :icon_biggrin:
Svejedno je zakon glup, nije snaga bitna nego omjer mase i snage, te netko ni s 50g nema jedne kantinele u beni, razbijo deset auta i opet brzo vozi.

marko_AeRoX:

--- Citat: X-Thug - 28 Lipanj, 2010, 20:06:52 ---treba vratit mladi vozaci do 23-5 bez voznje, a to ako imas jaci auto cacin ili materin postoji rjesenje, ili nemoj vozit ili radi pa si kupi nesto slabije, moze se masu dobrih auta nac polovnih i jeftinih
iako godine ne cine debila za volanom, ako si debil sa 19 bit ces i 5 godina kasnije
a to sta se neki ode zale sta babe i didovi voze sporo. oni ne krse zakon i nigdi in se ne zuri, ako tebi smeta sta neki ode 30 di je ogranicenje 50 ili 50 di je 70, to je vas problem. uostalom masu se dice igra na ulici i ne gleda dok pretrcava cestu na neoznacenim mjestima za prelaz i sporije je sigurnije.

--- Kraj citata ---

joj daj ne seri... ja kao student bas si mogu priustiti auto i raditi posao uz faks jelda? kaj kenjas bezveze... i to kaj se nesme voziti od 23-5? koja fucking korist od toga?!?!?!?!

istipa622:

--- Citat: marko_AeRoX - 28 Lipanj, 2010, 21:07:26 ---joj daj ne seri... ja kao student bas si mogu priustiti auto i raditi posao uz faks jelda? kaj kenjas bezveze... i to kaj se nesme voziti od 23-5? koja fucking korist od toga?!?!?!?!

--- Kraj citata ---

Nikakva osim šta bi pobrao 100 kazni kao moj šogor kada je išao iz noćne  :angry7: :angry7: :angry7:

smart bbb:

--- Citat: ---a to sta se neki ode zale sta babe i didovi voze sporo. oni ne krse zakon i nigdi in se ne zuri, ako tebi smeta sta neki ode 30 di je ogranicenje 50 ili 50 di je 70, to je vas problem. uostalom masu se dice igra na ulici i ne gleda dok pretrcava cestu na neoznacenim mjestima za prelaz i sporije je sigurnije
--- Kraj citata ---
postoji kazna za presporu vožnju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju