Općenito > Propisi
zakon 75kw
abuser:
A jeste smiješni...
100 - 105 = mala razlika...
105 - 110 = mala razlika...
110 - 115 = mala razlika...
Gdje bi onda trebalo povući granicu? Na 500 ks?
Ima mali milion vozila sa manje od 105 ks... a to što bi vi htjeli male jurilice to je druga stvar :binkybaby:
animatrix:
pa i je mala razlika, auto od 100ks ima 12s do 100, ovaj od 115 ima koju sekundu bolje ubrzanje... a zakon to ne zanima, meni to ne smeta kako je sada, al recimo, mogli bi tolerirati 1-2kW razlike, sto nekome pise 103ks, nekome 105, tu stvarno nema vidljive razlike, osim na papiru..
marko_AeRoX:
--- Citat: abuser - 25 Lipanj, 2010, 16:28:29 ---A jeste smiješni...
100 - 105 = mala razlika...
105 - 110 = mala razlika...
110 - 115 = mala razlika...
Gdje bi onda trebalo povući granicu? Na 500 ks?
Ima mali milion vozila sa manje od 105 ks... a to što bi vi htjeli male jurilice to je druga stvar :binkybaby:
--- Kraj citata ---
pa nije to stvar malih jurilica... zamisli situaciju... imas 16 godina, tvoj stari odluci kupiti si novi auto. izbor padne na (bezveze bubam) škodu octaviu s 115 konja TDI recimo... i sad prođu 2 godine, ti polozis vozacki i nesmijes vozit taj auto jer si mladi vozac, a tvoj stari sigurno nece prodavat auto koji je kupio prije 2 godine i za kojeg je radio prijasnjih 5 godina da si ga konacno priusti... i s tom vozackom si mozes obrisati guzicu jer nesmijes voziti auto koji imas doma... onak, svasta...
ili jos bolje. polozis vozacki, zavrsis skolu, trazis posao 3 mjeseca, i konacno se zaposlis u kurirskoj sluzbi. dođes na posao prvi dan, i veli ti sef, evo ti kljucevi kombija tu vani, imas B kategoriju, vozi pakete... a ti velis, al taj kombi ima vise od 75kw... ja to nesmem voziti. sef ti se lijepo nasmije i vrati ti tvoju radnu knjizicu...
cijela prica ima smisla u 3 pikse marmelade...
pixa.93:
--- Citat: marko_AeRoX - 25 Lipanj, 2010, 17:25:08 ---pa nije to stvar malih jurilica... zamisli situaciju... imas 16 godina, tvoj stari odluci kupiti si novi auto. izbor padne na (bezveze bubam) škodu octaviu s 115 konja TDI recimo... i sad prođu 2 godine, ti polozis vozacki i nesmijes vozit taj auto jer si mladi vozac, a tvoj stari sigurno nece prodavat auto koji je kupio prije 2 godine i za kojeg je radio prijasnjih 5 godina da si ga konacno priusti... i s tom vozackom si mozes obrisati guzicu jer nesmijes voziti auto koji imas doma... onak, svasta...
ili jos bolje. polozis vozacki, zavrsis skolu, trazis posao 3 mjeseca, i konacno se zaposlis u kurirskoj sluzbi. dođes na posao prvi dan, i veli ti sef, evo ti kljucevi kombija tu vani, imas B kategoriju, vozi pakete... a ti velis, al taj kombi ima vise od 75kw... ja to nesmem voziti. sef ti se lijepo nasmije i vrati ti tvoju radnu knjizicu...
cijela prica ima smisla u 3 pikse marmelade...
--- Kraj citata ---
ja mislim da te zaustave u sluzbenom autu nebi ti nista.a moj prijatelj vozi 130 ks mercedesa i zaustavili su ga a nist mu nisu naplatili
marko_AeRoX:
--- Citat: pixa.93 - 25 Lipanj, 2010, 21:51:51 ---
ja mislim da te zaustave u sluzbenom autu nebi ti nista.a moj prijatelj vozi 130 ks mercedesa i zaustavili su ga a nist mu nisu naplatili
--- Kraj citata ---
to ti je sve relativno po meni...
sto ljudi, sto cudi - sto zena, dvjesto sisa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju