Općenito > Propisi
zakon 75kw
pixa.93:
--- Citat: marko_AeRoX - 25 Lipanj, 2010, 22:11:32 ---to ti je sve relativno po meni...
sto ljudi, sto cudi - sto zena, dvjesto sisa
--- Kraj citata ---
hahahaha.e to to
abuser:
Niste skužili... smiješno je ovo moljakanje za 2-3 ks...
Pa neka granica bude 500 ks - meni svejedno, ali i onda bi se našel oštećeni koji bi htio bar 2-3 ks više...
I opet priča ispočetka: ako može 500, a toleriraš mu 505, onda još malo pa toleriraš i 510.... i ode sve u p.m.
Po meni zakon ne valja. Ja bi dao limit na brzinu (recimo 80 km/h - bezveze sam rekel toliko).
Ako si mlad vozač i murja te ulovi na više od 80 km/h - ode vozačka trajno, zabrana polaganja sljedeće 2 godine + kazna za prebrzu vožnju.
Nešto tako... jer ne znači da ćeš divljat ako si mlad i voziš više od 105 ks - može se divljat i sa 90 ks.
A nek se mladi uvrijede, ali kaj je je - ima previše mulaca koji polože, uzmu tatin auto i peri koliko ide, ja sam frajer, nitko mi ništa ne može itd.
:glasses9:
marko_AeRoX:
--- Citat: abuser - 26 Lipanj, 2010, 09:35:45 ---Niste skužili... smiješno je ovo moljakanje za 2-3 ks...
Pa neka granica bude 500 ks - meni svejedno, ali i onda bi se našel oštećeni koji bi htio bar 2-3 ks više...
I opet priča ispočetka: ako može 500, a toleriraš mu 505, onda još malo pa toleriraš i 510.... i ode sve u p.m.
Po meni zakon ne valja. Ja bi dao limit na brzinu (recimo 80 km/h - bezveze sam rekel toliko).
Ako si mlad vozač i murja te ulovi na više od 80 km/h - ode vozačka trajno, zabrana polaganja sljedeće 2 godine + kazna za prebrzu vožnju.
Nešto tako... jer ne znači da ćeš divljat ako si mlad i voziš više od 105 ks - može se divljat i sa 90 ks.
A nek se mladi uvrijede, ali kaj je je - ima previše mulaca koji polože, uzmu tatin auto i peri koliko ide, ja sam frajer, nitko mi ništa ne može itd.
:glasses9:
--- Kraj citata ---
to postoji inace... brzine koje su postavljene kao standard, za mlade vozace su -10... sto znaci autocesta ima ogranicenje 130, mladi vozaci 120... i tako dalje...
animatrix:
jos nisam vidio da je netko od mladjih vozaca dobio kaznu jer je vozio 10 vise nego sto smije... ja inace vozim na granici, ak je 70 ogranicenje, drzim se do 80kmh, dosta puta su me zaustavili radi provjere, nikad nisu spominjali tih 10 manje..
marko_AeRoX:
--- Citat: animatrix - 26 Lipanj, 2010, 11:20:53 ---jos nisam vidio da je netko od mladjih vozaca dobio kaznu jer je vozio 10 vise nego sto smije... ja inace vozim na granici, ak je 70 ogranicenje, drzim se do 80kmh, dosta puta su me zaustavili radi provjere, nikad nisu spominjali tih 10 manje..
--- Kraj citata ---
meni to cak i pitanje na ispitu bilo... ne znam, mozda to do nekuih policajaca... inace, isto tak i ja vozim... do granice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju