Općenito > Propisi
zakon 75kw
Iwo SR Tuono:
--- Citat: X-Thug - 18 Lipanj, 2010, 17:03:57 ---ja mislin da se mene taj zakon ne dira jer san ja polozia prije vise od dvi godine, tj. prije donosenja ovog zakona...iako nisan siguran al sve jedno, 0,0 promila bi trebalo za sve biti, i 2 godine iskustva mladi vozaci (svi ispod 24 godine, oni iznad toga odma spadaju u stare :D ), ja po sebi primjetim koliko sam smira voznju s obzirom na prije, to je mladost ludost...
ps. meni frend spada u mlade vozace a vozi caddy-a koji je preko 105 konja i nista mu nisu napravili jer je to ka teretno vozilo ili sta vec pa ga moze vozit, isto ka sta se more vozit i transporter
--- Kraj citata ---
teretni automobil do 150ks
sfighter:
mladi sam vozac i mislim iza ljeta uzimat kakav auto....
zakon do 100 ks bi se trebao samo malo promijeniti po meni....
pa makar do 105 konja jer tu nema neke prevelike snage a omogucuje mladim vozacima mnogo siri izbor vozila....
npr. motor 1.6 16v 105 ks i policija mi naplati kaznu za nekoliko konja tu bi trebala biti tolerancija
drugi primjer: poslovno auto (tipa kombi,teretno) da se tolerira mladim vozacima jer su ipak na poslu i nemogu birati auto
do 100 ks ili ces raditi ili otkaz a pandurija bi naplatila kaznu....
a sve ostalo je ok kod toga zakona
gnjida-spojler:
--- Citat: sfighter - 22 Lipanj, 2010, 13:27:54 ---mladi sam vozac i mislim iza ljeta uzimat kakav auto....
pa makar do 105 konja jer tu nema neke prevelike snage a omogucuje mladim vozacima mnogo siri izbor vozila....
npr. motor 1.6 16v 105 ks i policija mi naplati kaznu za nekoliko konja tu bi trebala biti tolerancija
drugi primjer: poslovno auto (tipa kombi,teretno) da se tolerira mladim vozacima jer su ipak na poslu i nemogu birati auto
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
X-Thug:
--- Citat: sfighter - 22 Lipanj, 2010, 13:27:54 ---mladi sam vozac i mislim iza ljeta uzimat kakav auto....
--- Kraj citata ---
kilovat sati i konji nisu ista stvar, dozvoljena konjaza je do 105 trenutna a razlika izmedu 75 kw i 105 kw mislin da nije bas mala
za ovo zadnje procitaj par postova prije
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Lipanj, 2010, 22:34:15 ---teretni automobil do 150ks
--- Kraj citata ---
marko_AeRoX:
--- Citat: X-Thug - 25 Lipanj, 2010, 16:11:43 ---kilovat sati i konji nisu ista stvar, dozvoljena konjaza je do 105 trenutna a razlika izmedu 75 kw i 105 kw mislin da nije bas mala
za ovo zadnje procitaj par postova prije
--- Kraj citata ---
102
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju