Općenito > Propisi

zakon 75kw

<< < (12/22) > >>

nrg extreme:

--- Citat: X-Thug - 18 Lipanj, 2010, 17:03:57 ---ja mislin da se mene taj zakon ne dira jer san ja polozia prije vise od dvi godine, tj. prije donosenja ovog zakona...iako nisan siguran al sve jedno, 0,0 promila bi trebalo za sve biti, i 2 godine iskustva mladi vozaci (svi ispod 24 godine, oni iznad toga odma spadaju u stare :D ), ja po sebi primjetim koliko sam smira voznju s obzirom na prije, to je mladost ludost...
ps. meni frend spada u mlade vozace a vozi caddy-a koji je preko 105 konja i nista mu nisu napravili jer je to ka teretno vozilo ili sta vec pa ga moze vozit, isto ka sta se more vozit i transporter

--- Kraj citata ---
Zakon se odnosi na sve vozače mlađe od 24 godine bez obzira kad položili.
Ja sam isto položio prije 4 godine i istekla mi je probna na dvije godine te sam mogo vozit
auto jači od 100 ks nekih pola godine do donošenja novog zakona.
Prije kojih godinu dana sam popušio kaznu 1000 kn pa znam ali sam se žalio i oprostili mi. :icon_biggrin:

marin-w:

--- Citat: vale_vx - 17 Lipanj, 2010, 21:21:58 ---slažem se sa aleksandrom, imam auto od 170ks i vozim puno sporije i pažljivije nego jedan frend sa 100, a i neki sa 75, i mislim da je sve u glavi, a ne na papiru
a da ne kažem koliko su na ovom mom autu jače kočnice, ima 10xairbag itd itd

--- Kraj citata ---

Vjerovatno se sa tih 170ks ispuses na autoputu ili negdje drugdje a ovi sa 75-90ks moraju jurcat tamo di su brzi i di im se cini da imaju jurilicu a to je tamo di svi drugi voze oko 60-80 !

apriliatuner:
to je tako svejedno,ko je glup dosta mu je i 50ks da se ubije...

osvetnik88:
-po meni je najveca glupost to sto ja npr. sa 21 god mogu imat na sebe prepisan auto od 75kw ali ga u pravilu nebi smio voziti!

istipa622:

--- Citat: osvetnik88 - 19 Lipanj, 2010, 18:01:33 ----po meni je najveca glupost to sto ja npr. sa 21 god mogu imat na sebe prepisan auto od 75kw ali ga u pravilu nebi smio voziti!

--- Kraj citata ---

Onda bi bila glupost i to šta na svakoga može glasit motor,auto,kamion,jahta itd...a ako nema vozačku nemože nijedno vozit od toga.
Ne kažem da je to "pametna stvar" ali to je tako  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju