Općenito > Propisi

zakon 75kw

<< < (11/22) > >>

Iwo SR Tuono:
ja sam sposoban corsu od 45ks protjerat 140 kroz centar grada i krovirat ju 4 puta po ravnoj cesti

ako se to može s 33kw smatram da će se sigurnost povećat ako se stavi zakonska regulativa od 10kw!
Onda će se dić razina sigurnosti u prometu majku im j****

White:

--- Citat: Aleksandar - 17 Lipanj, 2010, 19:42:08 ---zakon koji ogranicava snagu auta za mlade vozace, smanjenu max. dozvoljenu brzinu po autocesti,prije kad je bila zabrana voznje od 11 navecer do 5 ujutro i sl itd itd..  je bezveze

treba bit kao u njemackoj, kad polozis smijes vozit sta hoces. ako u prve 2 godine napravis IKAKVO sranje,bilokakvo, probni rok se produzuje za 2 godine. u slucaju ponavljanja,produžuje se za 4 godine a registracija na maximalnih 150% cijene.  tada bi se ljudi držali zakona (brzine)
pa tamo se nejde jednog kilometra preko ogranicenja od dozvoljenih 50 kmh a cesta je šira nego zagrebacka avenija!!

a ovo da ce se netko u srednjim godinama slupat tko je tek polozio jer smije imat jak auto bez ogranicenja,treba okacit macku u rep. takvi voze pogotovo (pre) sporo jer su svjesni da su pocetnici, dok u mladim usijanim glavama te kočnice nema. kolko je mrtvih od 18-24 a kolko starijih od te dobi?

upravo su najopasnije godine od 18-24 jer tad ekipa misli da je u tom vremenu naucila vozit kako spada pa bude mrtvih.  takvih je najviše u crnoj kronici

75 kw je postavljen samo iz jednog razloga. ne ponese vozaca na jurnjavu kao sto bi ponio auto od 150 kw.ko je glup poginut ce i sa autom od 20 kw ali takav auto ne mami na jurnjavu,nimalo.

ne postoji test kojim bi se vidlo za kolku snagu auta je neki vozac spreman ..drzat se ogranicenja ulizivat policiji i bude ok  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

potpisujem aleksandra...,,snaga nije u autu nego u mozgu!!!!

shegy:
slusajte ljudi, netreba meni jaci auto od 75 kw, netreba vecini ljudi..
ja imam peugeota 405 1.9 td sa 92 konja i sasvim dovoljno ali sta je kod mene.. moj stari radi sa autima i svako malo zna imat neku zvijer koju bi ja provozao mozda dva tri puta a NESMIJEM zbog jebeno glupog zakona...
da smijem imat jace od 75 kw istog trena bi uzeo pasata ili a6 1.9 tdi (110 konja) ili volva 850/s70 2.5 tdi(140 konja) i tocka...a ne neke bjesne masine tipa vr6 , gt turbo, bmw neki M i slicno u cemu se najvise gine..

ali da ti koji donose zakone razmisle jel bi svom sinu kupili corsu ili a6... u cemu je sigurniji?
i sad je doslo do tog da njihovi sincici zbog istog tog razloga nesmiju voziti "limuzine" i to bi oni sad ukinuli...

malo sam pio pa sam svast i svakako napisao  :icon_biggrin:

vale_vx:
slažem se sa aleksandrom, imam auto od 170ks i vozim puno sporije i pažljivije nego jedan frend sa 100, a i neki sa 75, i mislim da je sve u glavi, a ne na papiru
a da ne kažem koliko su na ovom mom autu jače kočnice, ima 10xairbag itd itd

X-Thug:
ja mislin da se mene taj zakon ne dira jer san ja polozia prije vise od dvi godine, tj. prije donosenja ovog zakona...iako nisan siguran al sve jedno, 0,0 promila bi trebalo za sve biti, i 2 godine iskustva mladi vozaci (svi ispod 24 godine, oni iznad toga odma spadaju u stare :D ), ja po sebi primjetim koliko sam smira voznju s obzirom na prije, to je mladost ludost...
ps. meni frend spada u mlade vozace a vozi caddy-a koji je preko 105 konja i nista mu nisu napravili jer je to ka teretno vozilo ili sta vec pa ga moze vozit, isto ka sta se more vozit i transporter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju