Općenito > Propisi

zakon 75kw

<< < (4/22) > >>

Drnda:
a gle, nemas tu sta biti protiv murije, ljudi su kao i mi svi, oni samo obavljaju svoj posao.. ajde po meni 76 kw motora ima vise, oni su stavili 75 jer su to najcesci tipa vw...nebih sada za kw dva ni ja pisao da sam murjak, ali jbg, nemam mu pravo ni prigovoriti, samo prigovaram jer drzava izglasava debilne zakone svako malo, pa nakon sto skuze da nema smisla poniste ga..

shegy:
nek stave za nas mlade vozace do 105 kw  :toothy3:
taman mi stari ostavi volva s70 2.5 tdi i po gasu

marko_AeRoX:

--- Citat: shegy - 14 Lipanj, 2010, 17:09:40 ---nek stave za nas mlade vozace do 105 kw  :toothy3:
taman mi stari ostavi volva s70 2.5 tdi i po gasu

--- Kraj citata ---

ovo ti je malo krivo razmisljanje... pa zbog toga i jest zakon na snazi, samo malo je glup... prvenstveno zbog onih koji drugo nemaju...

ja da si kupujem sad svoj auto (kao mladi vozac), definitivno bi kupio nesto do 75-80 konja... mozda do 90 nekog dizelasa... trenutno imam od stare punta 55konja i od starog ibizu sdi od 65 konja i oba auta zadovoljavaju moje potrebe...

smart bbb:
ja sam prvenstveno mislil na one bedake u saboru,a sused je baš naišel na neke bedake od policajaca,meni taj zakon smeta najviše radi toga kaj se odnosi i na kombi vozila ja i stari radimo plin i grijanje primjer ideš radit negdi na brijegu i kombi natovaren sa alatom i ostalom opremom koja sveukupno teži preko tone sa snagom 90 ks nemre zijti u brijeg nema šanse

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Drnda-1 - 14 Lipanj, 2010, 16:53:56 ---kada malo razmislim glupost si rekao.. npr . prijateljica ima u kuci jedino alfu od 150 ks, zivi u velikoj gorici, i svaki dan treba auto za na posao, 3 puta su je kaznili,ima 23 godine, i nakraju je prodala alfu debelo ispod cijene da bi mogli kupiti pola nekoga da bude po zakonu..
ja npr ako sada prodam ovo auto mogu jedino bratova auta vozat, tj fiata sa 76 kw i nissan pick upa sa 172 ks i 2 i pol tone... znaci oba nebi smio voziti, a ovaj nisan kada bi usporedio konjazu i tezinu odgovarao bi normalnome autu sa nekih 90 ks

--- Kraj citata ---

Ja govorim za ove sa malo vise kesha u djepu..ovo je druga stvar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju