Općenito > Propisi
zakon 75kw
shegy:
--- Citat: marko_AeRoX - 14 Lipanj, 2010, 17:16:13 ---ovo ti je malo krivo razmisljanje... pa zbog toga i jest zakon na snazi, samo malo je glup... prvenstveno zbog onih koji drugo nemaju...
ja da si kupujem sad svoj auto (kao mladi vozac), definitivno bi kupio nesto do 75-80 konja... mozda do 90 nekog dizelasa... trenutno imam od stare punta 55konja i od starog ibizu sdi od 65 konja i oba auta zadovoljavaju moje potrebe...
--- Kraj citata ---
pa ja trenutno vozim peugeota 405 1.9 td 92 konja i super mi je... uz to i 306 2.0 hdi a zasto nebi vozio volva.,.,. mozda je jaci al je zato koliko puta sigurniji
marko_AeRoX:
--- Citat: shegy - 14 Lipanj, 2010, 21:21:29 ---pa ja trenutno vozim peugeota 405 1.9 td 92 konja i super mi je... uz to i 306 2.0 hdi a zasto nebi vozio volva.,.,. mozda je jaci al je zato koliko puta sigurniji
--- Kraj citata ---
sve je to super ako si odgovoran... ne zaboravi da ima puno nadobudnih koji cim poloze voze tatine mercedese i bmw-e i ubijaju druge... uopce mi njih nije zao, ali stradavaju neduzni...
benelli:
ajde ljudi ako šta točno saznate javite ovdje jer ja nikako da nađem auto kad bi bar ukinuli ma dosta bi bilo da dignu do nekih 130 ks da se može vozit i to mi je dosta :toothy3:
speed:
--- Citat: benelli - 14 Lipanj, 2010, 21:56:04 ---ajde ljudi ako šta točno saznate javite ovdje jer ja nikako da nađem auto kad bi bar ukinuli ma dosta bi bilo da dignu do nekih 130 ks da se može vozit i to mi je dosta :toothy3:
--- Kraj citata ---
ukida se zakon,kolko sam skuzio do 22 godine je sada ili tak nekak...ima u novom auto klubu...letimicno sam proletio danas po njemu
benelli:
--- Citat: speed - 14 Lipanj, 2010, 21:57:58 ---ukida se zakon,kolko sam skuzio do 22 godine je sada ili tak nekak...ima u novom auto klubu...letimicno sam proletio danas po njemu
--- Kraj citata ---
a ja sam isto tako nekako cuo,ja sam cuo kao da treba imati dve godine vozačkog iskustva a sada šta je točno :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju