Općenito > Propisi

zakon 75kw

<< < (3/22) > >>

mario_f15:

--- Citat: smart bbb - 14 Lipanj, 2010, 16:18:30 ---trebali bi diči granicu na 100kw max.110kw , kad bi ukinuli tu granicu došel bi "tatini sinovi" sa autima od 300 i više konja i evo ti sranja ,primjer je kerumov nečak

--- Kraj citata ---
sta ti mislis da to njega sikira, jos malo ce avion pocet vozit... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

istipa622:

--- Citat: smart bbb - 14 Lipanj, 2010, 16:18:30 ---trebali bi diči granicu na 100kw max.110kw , kad bi ukinuli tu granicu došel bi "tatini sinovi" sa autima od 300 i više konja i evo ti sranja ,primjer je kerumov nečak

--- Kraj citata ---

Upravo tako...on je primjer da se takovi i dalje voze usprkos zakonu jer je njemu tih 1000 kn kao proc u ducan i kupit zvakace :frajer:

Inace...100 kW bi bilo sasvim zadovoljavajuće  :toothy10:

smart bbb:
znam da ti bogatuni voze jake aute ali bilo bi ih 3x više da ukinu zakon,ja sad idem na vozački oču si kupit bmw a večina ih je 85kw na više ,ali uspel sam najti jedan od 75kw uščuvan
samo da ga ne prodaju do 10 mj. ;D

Drnda:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 14 Lipanj, 2010, 16:21:19 ---Kaj ti mislis da se inace ne voze?Imaju para,kaj im je soma kuna dat zbog presnaznog auta koji voze...

--- Kraj citata ---
kada malo razmislim glupost si rekao.. npr . prijateljica ima u kuci jedino alfu od 150 ks, zivi u velikoj gorici, i svaki dan treba auto za na posao, 3 puta su je kaznili,ima 23 godine, i nakraju je prodala alfu debelo ispod cijene da bi mogli kupiti pola nekoga da bude po zakonu..
ja npr ako sada prodam ovo auto mogu jedino bratova auta vozat, tj fiata sa 76 kw i nissan pick upa sa 172 ks i 2 i pol tone... znaci oba nebi smio voziti, a ovaj nisan kada bi usporedio konjazu i tezinu odgovarao bi normalnome autu sa nekih 90 ks

smart bbb:
najgore je kaj za 1-2kw te vole jebat u zdrav mozak ,primjer sused je vozil kombi i to sprintera od 105 ks i dobil je kaznu , stari ima trafica 115 ks čim položim večinom ču vozit samo njega pa nek se oni jeb.  skup s tim glupim zakonom ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju