Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner brutalno pregrijavanje

<< < (3/5) > >>

Drnda:
znam to, ali neki antifrizi su vec pomijesani sa vodom, neki ne, pogledaj jeli pomjesan vec i u kome omjeru je ...
stvarno mi osim fals zraka ne pada sto bi moglo biti, a falsi zrak ne vjerujem da imas jer se skut ponasa ok..

Ghoul:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Lipanj, 2010, 17:16:30 ---znam to, ali neki antifrizi su vec pomijesani sa vodom, neki ne, pogledaj jeli pomjesan vec i u kome omjeru je ...
stvarno mi osim fals zraka ne pada sto bi moglo biti, a falsi zrak ne vjerujem da imas jer se skut ponasa ok..

--- Kraj citata ---

ma da, fals zrak nije, jer je smjesa ok i nema onog bobanja pri ubrzanju...antifriz je koncentrat i sam sam ga mjesal s vodom u omjeru kojih 50:50...

a i taj zvuk koji imam pri pustanju gasa...najslicniji je zujanju...ravnomjerno, jednako glasno zujanje cija se frekvencija smanjuje smanjenjem brzine vrtnje motora...najslicnije zvuku superchargera na autu, tocno takvo zujanje/pistanje (ne znam kak da opisem :D )

Drnda:
provjeri jos jednom po prijenosu i lezaje, to jedino od njih moze biti..

ivanm:
meni je puštao čudne zvukove pri popuštanju gasa, baš kao mlažnjak i kad sam skinuo cilindar, imao je puno riseva i bio pred kompletnim zacvikavanjem...
iako može raditi sa tako malenim squishem, ipak za gus ispod 1.0mm ne bi trebalo ić... radi toga jer gorivo na previsokoj kompresiji detonira, tj, izgara prije neg iskra pukne a temperature detonacija su nekoliko puta veće od onih normalnog izgaranja..
porihtaj taj kit i poštelaj frgić da ima dosta benzina iako mislim da si već oštetio cilindar..

Crazy Kuree:
S većim postotkom antifriza radna temperatura je puno veća, puno antfriza nije dobro, najbolje na - 20 napravit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju