Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner brutalno pregrijavanje

<< < (4/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 14 Lipanj, 2010, 19:19:39 ---S većim postotkom antifriza radna temperatura je puno veća, puno antfriza nije dobro, najbolje na - 20 napravit

--- Kraj citata ---

Antifriz (pogotovo u zatvorenom sistemu kakav je na vozilima) trpi i 130C bez kuhanja

JogFromYamaha:
a jesi siguran da nemas mozda u sustavu negdje zep s zrakom pa da ti se npr u termogrupi napravio zep pa da pregrijava ili da ti ne struji dovoljno zraka kroz kiler.
Dali si probao natocit samo destiliranu vodu unutra u kiler bez antifriza, kao sto kolega rekao antifriz dize temperaturu kuhanja te dopusta da se tekucina grije dodatno preko 100C.

Ghoul:

--- Citat: JogFromYamaha - 15 Lipanj, 2010, 00:41:03 ---a jesi siguran da nemas mozda u sustavu negdje zep s zrakom pa da ti se npr u termogrupi napravio zep pa da pregrijava ili da ti ne struji dovoljno zraka kroz kiler.
Dali si probao natocit samo destiliranu vodu unutra u kiler bez antifriza, kao sto kolega rekao antifriz dize temperaturu kuhanja te dopusta da se tekucina grije dodatno preko 100C.

--- Kraj citata ---

LOL, pa nisam nubara da ne znam odzracit sistem...a antifriz samo moze pomoc kod pregrijavanja jer pomice tocku vrelista...tj nemre "pomoc" nego moze sprecit havariju ako mi se pregrije...

ne znam vise kaj radit osim probat nekak iskemijat dihtunge da dobim squish na 1.0 i molit se da bu onda radil ok...eventualno malo jacu smjesu slozit da vidim ak bu ga to drzalo u normalnijoj temperaturi, al nekak ne vjerujem...

Ghoul:

--- Citat: ivanm - 14 Lipanj, 2010, 18:27:29 ---meni je puštao čudne zvukove pri popuštanju gasa, baš kao mlažnjak i kad sam skinuo cilindar, imao je puno riseva i bio pred kompletnim zacvikavanjem...
iako može raditi sa tako malenim squishem, ipak za gus ispod 1.0mm ne bi trebalo ić... radi toga jer gorivo na previsokoj kompresiji detonira, tj, izgara prije neg iskra pukne a temperature detonacija su nekoliko puta veće od onih normalnog izgaranja..
porihtaj taj kit i poštelaj frgić da ima dosta benzina iako mislim da si već oštetio cilindar..

--- Kraj citata ---

a kuis, meni nije tak ko mlaznjak, vec ono ko zvuk straznje nabe na biciklu...zujavi neki "remenasti" ili "lancani" zvuk...snimil bi vam najradje, al mob ima usran mikrofon i sve ide u clip...

ma cilindar i klip SIGURNO nisu odjebali...pa razrada mi je tek zgotovljena...termogrupu sam prije mjesec dana skinul dole (kad mi je dihtunge probilo) i onak cilindar jos ima 60% povrsine u crtama honanja, a na tockama boost portova i ispuha je glatki ko špigl...klip je isto nov novcat...

nrg extreme:

--- Citat: Ghoul - 15 Lipanj, 2010, 12:33:38 ---a kuis, meni nije tak ko mlaznjak, vec ono ko zvuk straznje nabe na biciklu...zujavi neki "remenasti" ili "lancani" zvuk...snimil bi vam najradje, al mob ima usran mikrofon i sve ide u clip...

ma cilindar i klip SIGURNO nisu odjebali...pa razrada mi je tek zgotovljena...termogrupu sam prije mjesec dana skinul dole (kad mi je dihtunge probilo) i onak cilindar jos ima 60% povrsine u crtama honanja, a na tockama boost portova i ispuha je glatki ko špigl...klip je isto nov novcat...

--- Kraj citata ---
Jesi siguran da ti nije do pokazivača temp na instrument tabli ili senzora temp? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju