Ljudi ko bi reka da će Zadar satrat hajduk
Možda bi bilo dobro da sad Zadar izazove barcelonu na jednu utakmicu pa da ih pobjedimo kad već to hajduk nije moga napraviti...haha
Gol postignut uz pomoc ociglednog stopavanja baluna rukon
Nesvirani penal nad tomasovon i konstantno valjanje zadrovih igraca po terenu..
Tako da ti te usporedbe satrali, dobili, ovo ono mos prodavat nekome drugome ko nije bia na utakmici,a daleko od toga da je hajduk odigra dobro, odigra je ocajno jer jednoatavno imamo limitirane i glupe igrace. Al uz to sve smatran da se i s ovon igron tribali pobjedit zadra koji ce nazalost dogodine vjerojatno bit drugoligas, a zaj mi je jer je to jedan prelip grad, jedno lipo gostovanje i jer je to jedini klub koji ne skida gace pred dinamon i koji tu i tamo oduzme bodove dinamu, al dogodine s ligon 10 ilu 12, tesko da ce uz mamicevu masineriju bit i zadra, jer vec drugo kolo mamic placa suce ili su jednostavno ispripadani od njegovih prijasnjih ispada i prijetnji tako da to vise nije ni potriba, a ovaj sudac je hajduku sudia i osijek hajduk 2:2 prosle godine di je sudenje takodet bilo kriminalno i trazilo se izuzece tog suca da ne sudi hajduku al jbg sve je to gamad mamic markovic i ostali.
Mene samo zanima ocu li ja u zivotu dozivit da suci ijednu sumnjivu situaciju dosude protiv dinama ili slucajno da ga pokradu.. Naravno to dozivit necu..