Ostalo > Chat house
ZADAR chat
S.W.A.T.:
ma vi ste svi gamad...teska sugava gamad....nemogu virovati da neke osobe kojima ja vjerujem poput x-thuga i knighta meni sad ne viruju...e stvarno ste jadni...pa nebi napisa onaj post da nisam...al neka...akd viditi da mogu SMIJATI CU VAM SE U RUZNE SUGAVE FACE!!!!!!!!!!!!
al stavarno nempogu virovati da i ti knight mislis da serem...bas ti hvala...a mislia sam da si mi frend...a znas da je nebi sra frendu...al neka...
BlackNaranča:
aj ja virujem da si uspia 50m
Dino:
--- Citat: -Knight- - 18 Prosinac, 2007, 23:27:22 ---ljudi...evo nam se s.w.a.t. nadrogira...sinko,na kojim si ti opijati'n???virujen da si uspia malo vise ali 100m....hm...ne bas,sutra kad buden isa u skolu cu viti razliveno gorivo na terenu...i otisak swatovog droba i sa strane iglu sa kojom se boa u zilu...salin se ja...kad nam pokazes cemo viti koliko je to...... virujem ti :punicemi: :evil6:
--- Kraj citata ---
Nije 100m,jer sva ona igrališta od tehničke zajedno imaju 60m,jer znam kad iz tjelesnog trčimo 60m.Trčimo od onog zida do tamo di je stajala ona umjetna trava tj. do tamo di počinje ona uzbrdica,ali sutra posli škole dolazim do tebe pa ćemo viditi kako ti voziš na zadnje :hello: :hello:
X-Thug:
jbg nismo svi šesni ka i ti,od sad ce te morat pazit kako trcite da ne upadnete u rupu od njegovog droba...lol...
S.W.A.T.:
ok vidit cete da je ono JAKO PUNO...al dobro...neka...sutra cete i blacknaranda i dino viditi...pa necete srati...
laku noc svima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju