Ostalo > Chat house
ZADAR chat
-Knight-:
--- Citat: X-Thug - 18 Prosinac, 2007, 23:40:14 ---jbg nismo svi šesni ka i ti,od sad ce te morat pazit kako trcite da ne upadnete u rupu od njegovog droba...lol...
--- Kraj citata ---
a jesi legenda...hehe :toothy10:a jbt swat...jesi retarda,nisan vidia..kad vidin onda cu virovati,ti odma pocea nesto mislia san da si mi frend vamo tamo... :nono: ???
MaLi_OdvALjivAc:
ajooooooj, naterao si me da brojim koliko si pita reko jebena "gamad" lloooooooooooooooooll, 7 puta :laughing7: :laughing7:... gamad, gamad, gamad, gamad, gamad, gamad, gamad :laughing9: :laughing9:...
ajde smekeru, ne budi gamad :laughing6: pa okaci sutra filmic, da vidimo mi to :headbang:
PppPPpPoOOoooOoOZzzZZZZzzzzZZZzzZ
S.W.A.T.:
ocu al onda cete viditi kako je to super...ajme kon dobar filing...evo nemogu spavati...ahhh...
jedva cekam sutra da anstavim sa dizanjem...i prije skole cu morati malo...samo neznam di...
ne zelim po ulici...
BlackNaranča:
ja mogu dignut samo jednu stvar..nadignut jako dobro!
S.W.A.T.:
ima ovdi malo manje perverznih ljudi koji znaju da se na MOTO forumu pod pojmom dizanje misli na dozanje motora na zadnji/prednji kotac...al dobro ima nas svakakvih... ;) :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :laughing7: :laughing9: :happy8: :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju