Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (143/350) > >>

X-Thug:
nije ti puka rezervar...vec san te zamislia kako se deres i pokusavas me uvjerit  :toothy10:  ja nevirujen nikom i nista dok to nevidim ili snimkom ili svojim ocima,ako si naucia svaka cast,al ako me zajebavas polomit cu ti sve prste live ruke osim palca

Cole#2:
 :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :prvi: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :biker2: :occasion18: :occasion18: :occasion18: :occasion18: :occasion18: :occasion18: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :sign188: :sign188: :sign188: :sign188: :sign188: :sign188: :sign188: :sign188: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :invasion: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :happy11: :happy11: :happy11: :happy11: :happy11: :happy4: :happy4: :icon_clown: :icon_clown: ;-) :lovanovac: :lovanovac:

S.W.A.T.:
eto zna sam da ne virujete!!!!!!!!!gamad na kub!!!!!!!!!!!!!

al ajde miri od pocetka igralista tamo od kosa...pa do kraja di je kraj drugog nogometnog igralista...i di pocinej skola...evo pitaj dina na msn kolko ima m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dino:
Živi bili pa vidili,ali ako lažeš,ja ću ti slomiti onaj palac na livoj ruci što x neće :laughing7:

-Knight-:
ljudi...evo nam se s.w.a.t. nadrogira...sinko,na kojim si ti opijati'n???virujen da si uspia malo vise ali 100m....hm...ne bas,sutra kad buden isa u skolu cu viti razliveno gorivo na terenu...i otisak swatovog droba i sa strane iglu sa kojom se boa u zilu...salin se ja...kad nam pokazes cemo viti koliko je to...... virujem ti :punicemi: :evil6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju