Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (133/350) > >>

BlackNaranča:
haha znam da su ovi opasni lol ali jebiga neka dobro je prošlo i nisu nsam nista mogli i da su htjeli

Cole#2:
Mateo ja ću te malo upozoriti da smiriš svoje osječaje... Ti znaš što moja mater misli o mome điranju i znaš da me jedva pusti da idem sa vama... Rekla mi je da bi me prije pustila da idem sam nego zajedno da nezna što ćemo mi raditi, i ja je u potpunosti kužim, a ti mi ne seri neke svoje nebuloze... Ja ću se voziti kada ja oću... kada me vi pozovete ja ću vam reći oču li ići sa vama ili neću...

BlackNaranča:
pa što cu ti ja .. -.-

Cole#2:
ti ćeš mi samo pomoći da umukne a ne da sereš

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: BlackNaranča - 16 Prosinac, 2007, 22:50:24 ---haha znam da su ovi opasni lol ali jebiga neka dobro je prošlo i nisu nsam nista mogli i da su htjeli

--- Kraj citata ---

ajoj, nekima fakin ne mozes da objasnis..mog je gace da ti skine i da te stavi na motor, da te posalje kuci..mogo je da te natera da pojedes te iste gace..mogo je da se ispisa na tebe..moze sve, sta mu god padne napamet, samo da je hteo.. Ne glumi smekerstvo, samo cuti i trpi ako se jos kojim slucajem nadjes u takvoj situaciji.. Budi sonja, bolje je, veruj mi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju