Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (134/350) > >>

BlackNaranča:
ma daj koji ti je ti zivis tamo u srbiji di je to mozda cak i moguce nema teorije da ti takvo nesto radi vamo...ja nisam nikada cua da je ikada kome takvo nesto napravljeno ...kazem ti nema teorije da mi takvo nesto napravi ali stvarno j#bote jer ja za nista nisan kriv nisan nista napravia lol

BlackNaranča:
ali bog te jeba cole kada is na msnu reka da san ljubomoran diglo mit lak j#bote..i sada ti moran reci da stvarno koga si se vraga ljutia ako te nismo zvali pa uvik te zovemo i nikada neideš..

Cole#2:
Prva stvar ne psuj Boga jer će ti se moja šaka naći u tvome licu.
Druga stvar je ta da ti očito ne gladaš sebe u budučnosti pa te boli ona stvar za školu i sve.... JBT po cile sam dane u kući učim da bi proša dobro u školi, a tebe boli ona stvar i kažeš mi ja sam se već pomirija da sam pao fiziku,,,, ej pasti fiziku na polugodištu za to moraš stvarno biti tumple

BlackNaranča:
gle prvo ne ponašaj se tako prema starijima jer si za mene mulac i ne govori to jer nisi me upozna ja za ovakve stvari lomin kosti si cua..
to što cu ja pasti fiziku je moja stvar ja neman volje cuti i gotovo a ionako je tek polugodište pa mi puca k**ra*..
a ako ti smeta moja psovka reportaj moderatoru pa ce editirati a ja cu psovat sve sto ja ocu i to ovisi koliko sam zivcan

Cole#2:
cccccc e da znaš samo što ljudi misle o tebi, ja sam te branija kada su te stvari govorili, ali sada ih podržavam u svakom pogledu...

i ne nadaj  se da ćeš ti meni polomiti kosti jer meni je dovoljno da puhnem i odletit ćeš u pm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju