Ostalo > Chat house
ZADAR chat
S.W.A.T.:
black pretira si kad kazes da su pokvareni tj. da je seljak...a bas je bio ok...zapravo vise mi se zgadio onaj sa brkovima sta je muča i sta je samo staja...sa svojim upadicama...a ovi su bili ok...
kazem ti...da je tio moga nam je svima prisiti velike kazne...al sa druge strane to su bila 3 interventna pandura...a ne prometna...al neka...
nego dicemo sad stunati??? :sad1:
S.W.A.T.:
prvo da napomene ovo sad je moj super ludi 200-ti post... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
hehe
uglavnom...mi vec pola godine pricamo da cemo snimati...pa nista...al stvarno moramo to snimiti pa majstorski aj to spojim pa da vidis kako ce biti fora...na jubito staviti...
BlackNaranča:
gleaj onaj pandur uopce nije oke i onako se nesmije odnositi prema nama mi nisamo niakkvi kriminalci ili dileri ili šverceri mi nismo lopovi ni pljačkaši mi niti tada nismo bili prometni prekršitelji jer su nam motori bili ugašeni 5 minuta prije nego su oni došli..
a to da je bia ok uopce nije, ono vrijedanje onda punishera onako za nos i deranje i psovanje i govoriti nam da smo banda i sve...cuje to nije ok a kazes d nam je mogao kazne napisat...reka sam tati ovo reka je da u ovom slučaju on nikakve kazne nije mogao pisati osim za krivo parkiranje..
motori bili ugašeni
nije nas vidia da vozimo niti divljamo
auto ugašeno
jednio nismo pravilno parkirali
zbog toga nam nije dao kazne a uostalom da je mene pitao prometu i tako to ja bi samo trebao reci da nije moje vozilo i da neznam..pak bi dosao i platio bi mozda kaznu za parking..
ali onako se derati vrijedati i tebe za trbuh hvatati i govoriti ti da si debel punishera matletirat koda je iz milicije to nije bilo ok
iako sam ja uvik govoria da hrvatska policija treba imati punooo vece ovlasti što se tice kriminalaca ali mi maloljetnici koji nismo nikakve prekršaje napravili nama netreba nista, aj da smo kriminalci pa da se onako ponaša s nama..postroj se u vrstu bando..
S.W.A.T.:
PRVO NISAM DEBEL :hmh: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
drugo...da nije moga...al tocno se zna da smo mi bili tamo...a i neko nas je prijavio
al neka...al MOJE misljenje je da je sve bilo ok...al dobro...vrlo v...necemo valjda u ring ja i ti radi toga :redface: :hmh: :laughing7: ;) ;D :notworthy: :nono: :toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy10: :toothy3:
MaLi_OdvALjivAc:
OMG!!! jel Vas ikada pre ovoga uhvatila policija???????? Prvo i prvo, EXTRA ste prosli!!! Alooooo, to je interventna!!!! Bolje da ne znate "kakvi su". Ovo sto su vama radili nije nista, prozivanje, cupanje za nos.. Ne ne!! To su ti najgori ljudi, samo bi da se izivljavaju, nista drugo. Eto uhvatili su Vas klince i ajde da se zabave. Ako ti kaze da si debel, potvrdi, nek te ne bude briga, ili samo isqliraj, nedo bog da mu nesto prigovoris!! Nek vam ovo bude iskustvo vise! Niste mogli bolje proci!! Toliko..
Ziveli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju