Ostalo > Chat house
ZADAR chat
replcnt:
ma 100% do gefufne na trećem desnolijevom zanosnom klipu s donje strane odozgor postavljen,nema šta drugo bit.
S.W.A.T.:
ajme nemoj mi reci da neznas sta je gefufna pa sad tu nesto sprdas lika...hahahahaha :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
ajme ljudi on nezna sta je gefufna!!!!!!!!a jesi mi ti neki biker...
samo nemoj reci da neznas sta je cincilator...jer onda nemas sta raditi na forumu...
pa cak i cole zna sta je gefufna...
Cole#2:
Ja neman blage što je gefufna na motoru, a kamoli cincilator jer mi je sada lik na servisu reka da takvo što na motoru ne postoji...
Ja sam sritan jer je moj šit fajt u dobrom stanju i uskoro ide na zamjenu staro za fakin novo...
E da.... Šit Fajt nema dovoljan dotok goriva pa će on pogledati malo to i sutra će me zvati da dođem po njega... jejejejejejeeee :binkybaby: :binkybaby:
replcnt:
aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaajmeeeeeeeee, cole, AAAAAAAAAA, pa kak neznaš šta je gefufna!!!!!!! pitaj nekog malo boljeg mehaničara, taj tvoj
nezna izgleda dobro!!! il te zajebaje!!! crknut ti može motor zbog gefufne!! evo potvrdit će ostala ekipa :icon_thumright:
Cole#2:
--- Citat: replcnt - 29 Studeni, 2007, 16:53:01 ---aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaajmeeeeeeeee, cole, AAAAAAAAAA, pa kak neznaš šta je gefufna!!!!!!! pitaj nekog malo boljeg mehaničara, taj tvoj
nezna izgleda dobro!!! il te zajebaje!!! crknut ti može motor zbog gefufne!! evo potvrdit će ostala ekipa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kao prvo neman blage ko si ti i što radiš na ovome topicu
Drugo nisam sada od volje da me ti zajebavaš jer sam u stanju doliti u Sarajevo, Vodice ili Zagreb pa di te uvatim uvatim
Treće: znam da ste me zajebavali pa sam sada trenutno tankih živaca pa mi jako malo nedostaje da Dina zadavim, a X-u isčupam muda......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju