Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (113/350) > >>

X-Thug:
dobro ti dino govori,nemos ti po izgledu prosudit skuter,bice prijasnji vlasnik nije minja gefufnu a koliko je to 10 godina...malo puno...a pogotovo DTL zglobovi i Prstenasto valjkasti ležajevi

S.W.A.T.:
ma lako on za DTL zglobove...to je kolko tolko jeftino...samo 100-tinjak kn novi...al prstenasto-valjlasti lezajevi...e to isto nije lako nac...mora ce narucivati...znam lika koj je ima problema sa tim...nije moga to dobiti oko mjeces dana...jer su mu narucivali iz tvornice...valjda ce biti negdi u gradu toga...
al sto se tice gefufne od cincilatora...e to je fakat problem...

jer ako skut ima preko 10g onda ce to tesko naci...jer jedino polovno moze negdi nac...

ajme cole bas mi je sad zao...nadam se da ces imati srice...stavi oglas mozda neko vidi da trazis...jer ne idu svi ovda na nasu temu...al na oglase idu svi...a i pitaj tamo na tehnicka pitanja...mozda neko iskusniji zna...koce znati...samo se nadam da neko ima sa foruma... :(

i pitaj tamo u moto shopa...mozda oni imaju...ako nista drugo bar DTL zglobove...i lezajeve...
 :icon_thumright:

BlackNaranča:
uh j#bote da reka mi je cole da mu je to crklo, nema teorije da ces to lako naci morat ces novu kupovat 1500kn...joj

Dino:

--- Citat: BlackNaranča - 28 Studeni, 2007, 20:55:59 ---uh j#bote da reka mi je cole da mu je to crklo, nema teorije da ces to lako naci morat ces novu kupovat 1500kn...joj

--- Kraj citata ---
Daj,BlackNaranča,ne budi smiješan,ako ispod 2000kn nađe novu gefufnu ja mu dam svog runnera lol.Mislim čak i da se to više ni ne prozivodi za sf1.Ma Cole,najbolje bi ti bilo ako ikako uspiješ polovnu di nabaviti,ali teško,jer gledam po oglasima i niko je ne prodaje :dontknow:
Ali pitaj lergu,možda on ima,a i ako ima polovnu naplatit će ti je duplo skuplje jer su to lopovi tamo :angry7:

Dino:
Ma,ja stvarno više nisam pametan,evo preko msn-a sam pitao frenda i kaže da misli da nije do gefufne jer skut upali,a da je gefufna crkla,skut uopće nebi mogao upalit jer kondenzator od predpaljenja ne bi aktivirao kontakt transformatora,znači gefufna 100% nije.Možda pušta kompresiju na bregastoj,ili ventili nisu poštelani kako triba,hmm,ko zna..Ali,doć ćemo ti ja i moj prijatelj sutra to pogledati pa ćemo vidit što ćemo napravit :dontknow: :dontknow: Uglavnom,sutra će on biti ko novi,siguran sam,samo ako nije gefufna crkla :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju