Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (115/350) > >>

Lav:
Looooooooollllllllllllll :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

replcnt:

--- Citat: Cole#2 - 29 Studeni, 2007, 18:04:18 ---
--- Citat: replcnt - 29 Studeni, 2007, 16:53:01 ---aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaajmeeeeeeeee, cole, AAAAAAAAAA, pa kak neznaš šta je gefufna!!!!!!! pitaj nekog malo boljeg mehaničara, taj tvoj
nezna izgleda dobro!!! il te zajebaje!!!  crknut ti može motor zbog gefufne!! evo potvrdit će ostala ekipa :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kao prvo neman blage ko si ti i što radiš na ovome topicu
Drugo nisam sada od volje da me ti zajebavaš jer sam u stanju doliti u Sarajevo, Vodice ili Zagreb pa di te uvatim uvatim
Treće: znam da ste me zajebavali pa sam sada trenutno tankih živaca pa mi jako malo nedostaje da Dina zadavim, a X-u isčupam muda......

--- Kraj citata ---

:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:  volio bi i to vidit, znaš onu staru, ko u sarajevo dođe, bez čakije neode (bar 3 cm iznad bubrega) :laughing6: :laughing6:

X-Thug:
i ja bi također volia vidit...a nisi zna da ja nesmin zbog sigurnosti svih oko sebe nosit oštri predmet duži od 4 prsta  :o

MaLi_OdvALjivAc:
ja nem pojma sta je gefufna, moze li neko objasniti?

X- ak si mislio na zakon, nije dozvoljeno duze od 2 prsta(ostrica)

Dino:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 29 Studeni, 2007, 23:36:25 ---ja nem pojma sta je gefufna, moze li neko objasniti?

--- Kraj citata ---
Gumeni dio koji se zavida na cincilator u glavi motora kod bregaste.Neznam kako bi ti drugačije to objasnio :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju