Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (8/350) > >>

X-Thug:
a smeće jedno nisi mi se pohvalia da si avion vozia...a bas si ono...cekaj sta ce mo tamo rally kroz sumu vozit...aj neka...e i btw. nesprdaj za one stvari sta tamo san navea

S.W.A.T.:
sto si navea???i sta da te dino ne sprda???

i btw... x-tung...sitija sam se sad onoga kad si se isa dignuti i voziti bez ruku...wow...kako super :binkybaby:

sta jos mozes... :toothy12: :icon_biggrin:

aj sad za ozbiljno...jel ga znas na zadnji dizati??
i kad smo vec kod toga ti si to radio sto je nesigurno a meni nesto prigovaras...cccccc... :laughing6: :laughing3: :nono: :jerk: :happy3: :headbang: :glasses9: :laughing7:

X-Thug:
nije bilo nikoga oko nas,niko nije gleda :toothy12: :toothy12: :toothy12:  ,romobil da i na zadnji i na prednji(btw ono sta san reka neznas ti te spike nisi ti jos bia na forumu) i pise se X-Thug a ne tung...

Punisher:
Vrtolom izgleda ko staza za karting... ili sportske kariće  :laughing9: :laughing9: :laughing9: ali izgleda super

X što su hormoni podivljali pa smo počeli izvoditi ludorije na skuteru... bez ruku  ??? to ni ja nisam radio  :laughing7:

Ja sam samo nešto malo probavao dizati na zadnje ali nisam dugo i nisam naučio jer skuter nije bio moj, ali sam zato u kretanju sa raskrižja i skretanju radi stare gume znao napraviti 360 pa tek onda pravac di sam se zaputio  :laughing11:

E sad kad nešto nabavim onda ću divljati :hbusa:

Punisher:

--- Citat: S.W.A.T. - 12 Rujan, 2007, 21:07:31 ---sto si navea???i sta da te dino ne sprda???

i btw... x-tung...sitija sam se sad onoga kad si se isa dignuti i voziti bez ruku...wow...kako super :binkybaby:

sta jos mozes... :toothy12: :icon_biggrin:

aj sad za ozbiljno...jel ga znas na zadnji dizati??
i kad smo vec kod toga ti si to radio sto je nesigurno a meni nesto prigovaras...cccccc... :laughing6: :laughing3: :nono: :jerk: :happy3: :headbang: :glasses9: :laughing7:

--- Kraj citata ---
A što si ti to izvodia ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju