Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (7/350) > >>

X-Thug:
ma jedan leek sa melade...pa to i ja kazen ako san ja sa dinom do stankovaca moga ic prosjek 75/70 onda moremo i s tobon isto,pa nismo munjeni da te ostavimo samoga pa da divljas,da pogines negdi tamo...btw. punisheru sljedeci put ga ugasi pa guraj...ici ces malo brze...

Punisher:

--- Citat: X-Thug - 12 Rujan, 2007, 11:38:45 ---ma jedan leek sa melade...pa to i ja kazen ako san ja sa dinom do stankovaca moga ic prosjek 75/70 onda moremo i s tobon isto,pa nismo munjeni da te ostavimo samoga pa da divljas,da pogines negdi tamo...btw. punisheru sljedeci put ga ugasi pa guraj...ici ces malo brze...

--- Kraj citata ---
Vidiš nije loša ideja  :laughing11:

Ali ako S.W.A.T. vozi ona jedan gura njega a jedan mene  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

X-Thug:
za biti guran na skuteru netriba vozacka...ja cu se sljedeci put gurat vamo tamo isprid prometnih policajaca  :laughing6: ...a i ako ja guran skuter ce ic sporije nego kad ga gura dino ipak je on veci konj nego ja...

Dino:

Evo vam koja slika Vrtoloma,da vidite kako to izgleda,a to za vožnju i ko će s kim ići,to je najmanji problem.Imamo role,bicikle,kariće,čak i ukradene romobile,skombinirat ćemo se nekako :laughing3: :laughing11: :laughing6:

S.W.A.T.:
e to..aj mogli bi tamo...dogovorimo se...lol...e dino...danas mi u skoli prof. uzela psp na satu...lol...posli sam kod pedagoginje isa po njega... :toothy9:

ajme...aj onda...neka i rudic i mate idu sa nama ako cemo do vrtoloma...al mogli bi i do paga...al cujes...ti ces ljepo po nas u zd morat doci...a ne da nas tamo cekas...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju