Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Dino:
--- Citat: X-Thug - 12 Rujan, 2007, 20:27:59 ---a smeće jedno nisi mi se pohvalia da si avion vozia...a bas si ono...cekaj sta ce mo tamo rally kroz sumu vozit...aj neka...e i btw. nesprdaj za one stvari sta tamo san navea
--- Kraj citata ---
A što ću se hvalit kad ga ionako svaki dan vozim,danas sam čak s njim bio i u školi :laughing11: :laughing11: :laughing11: I put do tamo je dobar,čak je jedan dio asfaltiran,a ovo drugo je manje-više nasuto šljunkom.I ne sprdam za ono.no h8 :hello:
X-Thug:
--- Citat: Dino - 13 Rujan, 2007, 13:50:53 ---
--- Citat: X-Thug - 12 Rujan, 2007, 20:27:59 ---a smeće jedno nisi mi se pohvalia da si avion vozia...a bas si ono...cekaj sta ce mo tamo rally kroz sumu vozit...aj neka...e i btw. nesprdaj za one stvari sta tamo san navea
--- Kraj citata ---
A što ću se hvalit kad ga ionako svaki dan vozim,danas sam čak s njim bio i u školi :laughing11: :laughing11: :laughing11: I put do tamo je dobar,čak je jedan dio asfaltiran,a ovo drugo je manje-više nasuto šljunkom.I ne sprdam za ono.no h8 :hello:
--- Kraj citata ---
ma nisan mislia nista ono ozbiljno
--- Citat: Punisher - 13 Rujan, 2007, 08:58:50 ---Vrtolom izgleda ko staza za karting... ili sportske kariće :laughing9: :laughing9: :laughing9: ali izgleda super
X što su hormoni podivljali pa smo počeli izvoditi ludorije na skuteru... bez ruku ??? to ni ja nisam radio :laughing7:
Ja sam samo nešto malo probavao dizati na zadnje ali nisam dugo i nisam naučio jer skuter nije bio moj, ali sam zato u kretanju sa raskrižja i skretanju radi stare gume znao napraviti 360 pa tek onda pravac di sam se zaputio :laughing11:
E sad kad nešto nabavim onda ću divljati :hbusa:
--- Kraj citata ---
da a kad je s.w.a.t vidia sta san ja napravia mora je i on...ja to radin samo kad je prazna cesta...probava san i ja dignit na zadnje pa neide bas i ni ne pokusavam,mozda ono kako koji misec koji put...nije meni to napeto,meni je napetije normalno vozit,mislin ako su okuke...
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 13 Rujan, 2007, 13:56:10 ---
--- Citat: Dino - 13 Rujan, 2007, 13:50:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma nisan mislia nista ono ozbiljno
--- Citat: Punisher - 13 Rujan, 2007, 08:58:50 ---Vrtolom izgleda ko staza za karting... ili sportske kariće :laughing9: :laughing9: :laughing9: ali izgleda super
X što su hormoni podivljali pa smo počeli izvoditi ludorije na skuteru... bez ruku ??? to ni ja nisam radio :laughing7:
Ja sam samo nešto malo probavao dizati na zadnje ali nisam dugo i nisam naučio jer skuter nije bio moj, ali sam zato u kretanju sa raskrižja i skretanju radi stare gume znao napraviti 360 pa tek onda pravac di sam se zaputio :laughing11:
E sad kad nešto nabavim onda ću divljati :hbusa:
--- Kraj citata ---
da a kad je s.w.a.t vidia sta san ja napravia mora je i on...ja to radin samo kad je prazna cesta...probava san i ja dignit na zadnje pa neide bas i ni ne pokusavam,mozda ono kako koji misec koji put...nije meni to napeto,meni je napetije normalno vozit,mislin ako su okuke...
--- Kraj citata ---
... i nogara šulja po podu... opasan si ti...
X-Thug:
ne jedanput kad san zasuria nogarom to je bilo na baotianu jer san se previse nagnia i prokliza :laughing3: malo san se uzivia pa san preko sezdeset uletia s njin u okuku...
S.W.A.T.:
--- Citat: X-Thug - 13 Rujan, 2007, 13:56:10 ---da a kad je s.w.a.t vidia sta san ja napravia mora je i on...ja to radin samo kad je prazna cesta...probava san i ja dignit na zadnje pa neide bas i ni ne pokusavam,mozda ono kako koji misec koji put...nije meni to napeto,meni je napetije normalno vozit,mislin ako su okuke...
--- Kraj citata ---
e a cujes...ja to mogu napraviti kad oces...i puno tih kinderjaja fora...nije to nesto...al eto...mora sam i ja da se moj mali X-Tung :toothy12: nebi umislia.... :sign020: :angel4: :bootyshake:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju