Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Dino:
--- Citat: S.W.A.T. - 11 Rujan, 2007, 18:39:39 ---ma koj je vama %$&/#$"&??????????
sta ste sad mene nasli sprdat?!?!?!?!?!?! :angry5: :angry8: :argue: :boxing: :cussing: :violent5: :zmaj: :ludlud: :mad0260: :mad0265:
--- Kraj citata ---
Ma s.w.a.t nemoj se ljutiti odma,ne sprdamo te,mi te volimo,ti to znaš :laughing11: :laughing3: :laughing6: :angel9: :sign020:
Što se pitom ženi!!!!!! ..looooooooool..
X-Thug:
da mi te jako volimo :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :-X ;D :toothy12: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy9: :toothy9: :toothy11: :toothy3: :toothy10:
ma zajeava...ne ženi se on on je još mlad...koliko ima 20 godina??
S.W.A.T.:
kunem ti se da se zeni...ako ne vjerujes pitaj ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa serminom iz istre...a faca je on...malo je mlad ali neka mu je sa srecom...
Punisher:
--- Citat: S.W.A.T. - 11 Rujan, 2007, 13:47:34 ---bi ja al jez znas kolko bi tribalo do tamo...a i btw sta cu ja sa tobom na ta dalja putovanja kad tvoj ide cca 20kmh vise...i juce si me ostavlja dosta iza...kako nebi na takvim ravnicama....lol....
--- Kraj citata ---
Nema veze ako je jedan od skutera malo brži, držimo se na okupu i riješena stvar...
Bio sam ja već sa ekipom s foruma (kad sam imao Aerox-a 50) do Knina, a oni imaju 125, 150, 200 i 250ccm pa smo išli laganini, i previše... bio mi zaštopan spuh pa sam ja išao doslovno 20 :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Punisher:
--- Citat: S.W.A.T. - 11 Rujan, 2007, 21:59:10 ---kunem ti se da se zeni...ako ne vjerujes pitaj ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa serminom iz istre...a faca je on...malo je mlad ali neka mu je sa srecom...
--- Kraj citata ---
Ma ko se ženi ?? ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju