Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
EVO BAS UJUTRO IDEM UGRADITI KARB I KVACILO IMA DA VAS OPEREM SVE!!!!!
moran minjat zadnji disk i pakne tako da nigdi neiden dok to ne napravin,a dali radje kupit disk i pakne ili alkohol ka ja jucer nepitajte sta san napravia
Citat: X-Thug - 27 Rujan, 2008, 15:56:58moran minjat zadnji disk i pakne tako da nigdi neiden dok to ne napravin,a dali radje kupit disk i pakne ili alkohol ka ja jucer nepitajte sta san napravia Disk?? Zasto disk minjati? Ako ga budes minja daj ga meni..i pakne mi daj
Citat: Dino - 28 Rujan, 2008, 09:01:03Citat: X-Thug - 27 Rujan, 2008, 15:56:58moran minjat zadnji disk i pakne tako da nigdi neiden dok to ne napravin,a dali radje kupit disk i pakne ili alkohol ka ja jucer nepitajte sta san napravia Disk?? Zasto disk minjati? Ako ga budes minja daj ga meni..i pakne mi daj šta misliš zašto su meni škripile kočnice dok san kočia,jer se meni nije dalo do lerge ić pa čekat njega da mi skuter bude cili dan kod njega,ovako kad sam buden minja brze ce,moran kupit i pakne i disk...
a stipe...a sta mislis zasto smo se mi vozali cilu proslu zimu? mateo, marko(cole#2), dino, toni i janisam si ruke moga odmrznuti nekih sat ipo...al gusta...jaooooo... neopisivo motori rulzz...bez obzira na vremenske uvjete...