Tehnički kutak > Napravi sam
Izgorile plastike
Go-Go RUNNER:
--- Citat: formoz - 14 Lipanj, 2010, 12:43:58 ---
potrazit cu, ali sumnjam da cu pronaci isti takav, mozes li mi nesto vise reci o njemu, sta pise na poklopcu , opisu, osim toga da je akrilni brzosusivi
--- Kraj citata ---
piše za branike da je, i ja sam u prodavaonici tražio sprej za branike i dao mi je ovaj, samo pazi kad ti davao sprej za branike da nebude onaj s svojom teksturom, ako ne nađeš ovakav javi se pa ću ti ja kupit i poslat nije problem
pozz
Peksy:
--- Citat: formoz - 14 Lipanj, 2010, 07:10:27 ---nemozes sprickit bacit na njih uopce, poskace odmah, one su isto mat boja kad preko njih prelazis kurom, ono suhi efekt, jedino da pokusam sa tim silikonskim sprejem, pa poslje njega sa bojom za branike, ima u blizini kupit ona sto dode u kutijici pa se stavi na krpicu ili spuzvu , nezz kako se zove, znam da je za to i da se nemoze oprat s ruku
--- Kraj citata ---
pajdo ostavi se gluposti ja san svoga sr ima opitura 3 miseca nikad nis ima mi prijatelj ranera opituranog ima 1 god i 2 miseca nis mu nije.......
formoz:
--- Citat: zL!Ko - 14 Lipanj, 2010, 13:26:18 ---a da se kladimo da moze? Prvo ih se malo osmirgla sa 300 baci primer i spric kit, baza i lak. Ako oces pokazem ti slike, drzi vec 10mj bez da je igdje opala il se digla boja.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Peksy - 14 Lipanj, 2010, 13:33:29 --- pajdo ostavi se gluposti ja san svoga sr ima opitura 3 miseca nikad nis ima mi prijatelj ranera opituranog ima 1 god i 2 miseca nis mu nije.......
--- Kraj citata ---
kako vi ne shvacate da su plastike sjebane, mogu ih rukom smirglat, samo se mrve dalje, ocistis ih fino i povuces prstom po njima i opet mrvice po prstu
Peksy:
hahaha moje su se ljustile kad vitar pune u njih....lipo id malo pobrusija bacija sprickit pobrusija boja i to e to
Nabukodonozor:
.. te plastike nisu za bojanje,odrađeno sve primer,učvršćivać,pravi lak,komora itd pa se oljuštilo..
problem sam riješio,ošmirglao ih,premazao epoksivnom smolom,prebrusio finim šmirglom i obojao ..
sada drže pre dobro,to je neka glupa plastika nije PVC,itd. nego PP(e sada traži na netu što je,meni se neda) ..
imaš kupiti neki heben primer al je skup ko pola plastika pa vidi,ili primer i lak za auspuhe za visoke temperature ..
dok one boćne i prednja maska drže ko lude ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju