Tehnički kutak > Napravi sam
Izgorile plastike
formoz:
--- Citat: Nabukodonozor - 25 Lipanj, 2010, 00:10:30 ---.. te plastike nisu za bojanje,odrađeno sve primer,učvršćivać,pravi lak,komora itd pa se oljuštilo..
problem sam riješio,ošmirglao ih,premazao epoksivnom smolom,prebrusio finim šmirglom i obojao ..
sada drže pre dobro,to je neka glupa plastika nije PVC,itd. nego PP(e sada traži na netu što je,meni se neda) ..
imaš kupiti neki heben primer al je skup ko pola plastika pa vidi,ili primer i lak za auspuhe za visoke temperature ..
dok one boćne i prednja maska drže ko lude ..
--- Kraj citata ---
jel to ona smola sto dodje s onim vlaknima, mozes krpat popucane plastike s njima i to?
Nabukodonozor:
--- Citat: formoz - 26 Lipanj, 2010, 21:19:15 ---jel to ona smola sto dodje s onim vlaknima, mozes krpat popucane plastike s njima i to?
--- Kraj citata ---
. da !! zaljepio s njom gumu od kacige,pokrpao par plastika,premazao tu plastiku i obojao ..
nekih 70 kna! a drži kao čelik ..
formoz:
--- Citat: Nabukodonozor - 27 Lipanj, 2010, 15:05:14 ---. da !! zaljepio s njom gumu od kacige,pokrpao par plastika,premazao tu plastiku i obojao ..
nekih 70 kna! a drži kao čelik ..
--- Kraj citata ---
toga se nisam sjetio, probat cu s njom , hvala,
s tom smolom sam pravio undertail prijatelju, tvrdje nego prava plastika, napravio od lima i premazo smolom , stavio vlakna, premazo ponovno,izvadio lim, osmirglo malo, kitovo, obojio sa obe strane i cudo ispalo, ne skonta se da je pravljena
zL!Ko:
neznam na koju foru tebi se ljustila boja na ppk ako je dobro napravljeno. PPK se prvo osmirgla onda ide plastic primer pa spric kit pa baza pa lak. I nema nikakvih problema. Sad osim ako su ppk na runneru i na apriliji potpuno razlicite u sto sumnjam
ive_91:
problem je ak se neko zaigra sa kitom i ne napravi dobru prirpemu sa smirglanjem.. i onda cim se plastika spiga kit popuca i digne se, i imate k**ra* od tog.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju