Tehnički kutak > Napravi sam

Izgorile plastike

<< < (3/6) > >>

zvons7:
U kojem gradu si to kupio i koliko platio?

formoz:

--- Citat: zL!Ko - 13 Lipanj, 2010, 23:11:47 ---sumnjam da bi mu bumber sprej rjesio ove plastike jer mi se cine previse unistene. Takve su bile meni i jedino rjesenje je bilo spric kit, baza, lak. Imas i za kupit boju nakon koje bi ti te plastike bile kao originalne, onako hrapave. Al ju nisam naso pa su mi sad glatke :D

--- Kraj citata ---

nemozes sprickit bacit na njih uopce, poskace odmah, one su isto mat boja kad preko njih prelazis kurom, ono suhi efekt, jedino da pokusam sa tim silikonskim sprejem, pa poslje njega sa bojom za branike, ima u blizini kupit ona sto dode u kutijici pa se stavi na krpicu ili spuzvu , nezz kako se zove, znam da je za to i da se nemoze oprat s ruku

Go-Go RUNNER:

--- Citat: zvons7 - 14 Lipanj, 2010, 01:02:19 ---U kojem gradu si to kupio i koliko platio?

--- Kraj citata ---

Knin, 60+ kn

--- Citat: formoz - 14 Lipanj, 2010, 07:10:27 ---nemozes sprickit bacit na njih uopce, poskace odmah, one su isto mat boja kad preko njih prelazis kurom, ono suhi efekt, jedino da pokusam sa tim silikonskim sprejem, pa poslje njega sa bojom za branike, ima u blizini kupit ona sto dode u kutijici pa se stavi na krpicu ili spuzvu , nezz kako se zove, znam da je za to i da se nemoze oprat s ruku

--- Kraj citata ---

uzmi ovaj sprej šta sam stavio i ništa drugo samo sa njim, preporodit će ti se plastike  :icon_thumright:

formoz:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 14 Lipanj, 2010, 12:41:42 ---
Knin, 60+ kn

uzmi ovaj sprej šta sam stavio i ništa drugo samo sa njim, preporodit će ti se plastike  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potrazit cu, ali sumnjam da cu pronaci isti takav, mozes li mi nesto vise reci o njemu, sta pise na poklopcu , opisu, osim toga da je akrilni brzosusivi

zL!Ko:

--- Citat: formoz - 14 Lipanj, 2010, 07:10:27 ---nemozes sprickit bacit na njih uopce, poskace odmah, one su isto mat boja kad preko njih prelazis kurom, ono suhi efekt, jedino da pokusam sa tim silikonskim sprejem, pa poslje njega sa bojom za branike, ima u blizini kupit ona sto dode u kutijici pa se stavi na krpicu ili spuzvu , nezz kako se zove, znam da je za to i da se nemoze oprat s ruku

--- Kraj citata ---

a da se kladimo da moze? Prvo ih se malo osmirgla sa 300 baci primer i spric kit, baza i lak. Ako oces pokazem ti slike, drzi vec 10mj bez da je igdje opala il se digla boja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju