Tehnički kutak > Napravi sam

Izgorile plastike

<< < (2/6) > >>

zL!Ko:
sumnjam da bi mu bumber sprej rjesio ove plastike jer mi se cine previse unistene. Takve su bile meni i jedino rjesenje je bilo spric kit, baza, lak. Imas i za kupit boju nakon koje bi ti te plastike bile kao originalne, onako hrapave. Al ju nisam naso pa su mi sad glatke :D

zvons7:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 13 Lipanj, 2010, 22:58:27 ---ovaj sprej bi mu riješio problem 1000& to je isto boja samo u spreju za branike super stvar

--- Kraj citata ---

Daj mi molim te reci kako se točno zove sprej i di si ga kupio

Go-Go RUNNER:

--- Citat: zL!Ko - 13 Lipanj, 2010, 23:11:47 ---sumnjam da bi mu bumber sprej rjesio ove plastike jer mi se cine previse unistene. Takve su bile meni i jedino rjesenje je bilo spric kit, baza, lak. Imas i za kupit boju nakon koje bi ti te plastike bile kao originalne, onako hrapave. Al ju nisam naso pa su mi sad glatke :D

--- Kraj citata ---

ma nije ovo onaj bumper sprej šta svi spominju, ja sam sa njim farbao pokitani branik i ništa se ne vidi kao novi je samo šta je izgubio teksturu radi kita

--- Citat: zvons7 - 13 Lipanj, 2010, 23:31:50 ---Daj mi molim te reci kako se točno zove sprej i di si ga kupio

--- Kraj citata ---

evo čak sam se potrudio uslikat  ;D kupio u lokalnoj prodavaonici boja i lakova

http://i47.tinypic.com/33pdhy0.jpg ako tko želi mogu mu ja kupiti sprej pa poslati

zvons7:
to je zapravo bezbojni lak... zar ne? nije za branike namijenjeno inače...

Go-Go RUNNER:
ma ne kakav bezbojni lak...........to ti je crni sprej za branike ali nije baš cr kao obični sprej nego daje baš originnalnu nijansku da tako kažem....je za branike je ali može poslužit za sve take vrste...piše ti gore na čepu na bijeloj naljepnici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju