Tehnički kutak > Tuning skutera
napokon auspuh
3alfa3:
--- Citat: vasso123 - 05 Rujan, 2007, 13:33:51 ---Sjecam se kad sam po netu gledao karakteristike nekih reza,pisalo je da RR ima za 600 okretaja visu rezu od ZX-a,RR ima rezu na 7300rpm...a to znaci da bi motor trebao ici bolje s RR-om...
--- Kraj citata ---
Ma to su "testirali" na SA. Valjda nisu opce blokadu skinuli sa ZX-a :toothy12: . Ili su imali verziju sa drugacijom duljinom grane pa je to razlog.
Ponavljam, probao sam oba spuha i sve je to isto i isto se stela prijenos kod oba spuha.
--- Citat: igor.sb - 05 Rujan, 2007, 13:35:54 ---pa jel nisu one spike da rr daje vise...
--- Kraj citata ---
Geometrija tih spuhova je ista pa sam izvuci zakljucak. 8)
igor.sb:
ha dobro alfa, al test pokazuje da je dao vise ks (0,3)...ocito u voznji ne osjetno, al na grafu se vidi
a sta je onda sa TT-om, i on mi izgleda nekako istogeometrican :toothy11:
a svi kazu isti kao seriski, ne da nista
i zasto pisu ''kurve'' u zagradi :toothy11: :toothy11:
...priznaj da je RR jaci, priznaj...priznaj :ajdeajde:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 05 Rujan, 2007, 14:02:29 ---a sta je onda sa TT-om, i on mi izgleda nekako istogeometrican :toothy11:
--- Kraj citata ---
Naravno, i to je isti spuh. Samo ljepse je kad u izlogu imas 3 modela za birat, nekako odma firma zgleda ozbiljnije. :toothy9:
A to sto su izmjerili manje na ZXu.... Ocito su fulali u metodi mjerenja, jer RR i TT imaju identicne performanse po tom grafu pa je blesavo da bi ZX bio drugaciji.
--- Citat: igor.sb - 05 Rujan, 2007, 14:02:29 ---...priznaj da je RR jaci, priznaj...priznaj :ajdeajde:
--- Kraj citata ---
OK, priznajem. Kod RRa treba paziti da se ne krece sa previse gasa jer lako zavrsis na ledjima. Isto tako, moguce je probijanje zvucnog zida pa treba paziti da se ne vozi pored ducana koji prodaju lako lomljive proizvode (staklo, keramika...) ;D
igor.sb:
znaci marketinski trik
priznaj da si i ti htio rr umjesto zx-a...jer ce dati vise na tvom nrg-u, al eto nije ga bilo, nije ti se dalo cekati
btw...i nije mi jasno zasto su ga izbacili, ipak je on bio nasljednik zx-a
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 05 Rujan, 2007, 14:16:03 ---znaci marketinski trik
priznaj da si i ti htio rr umjesto zx-a...jer ce dati vise na tvom nrg-u, al eto nije ga bilo, nije ti se dalo cekati
btw...i nije mi jasno zasto su ga izbacili, ipak je on bio nasljednik zx-a
--- Kraj citata ---
Da, htio sam ga jer sam podlegao bajkama o RR-u, a nisam u to vrijeme znao puno o tim spuhovima. Izbacili su ga najvjerojatnije zbog reklamacija jer je shelna pucala.
LOL, valjda su prigushivace koje su jos imali na lageru prodavali ko rezervne, a sami spuh je dobio ZX prigushivac i kao takav isao na trziste.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju