Tehnički kutak > Tuning skutera
napokon auspuh
igor.sb:
hm...pa jel pase prugusivac od zx-a na rr
s obzirom da je ovaj ovalan, ili nema veze, jel one tri rupe pasu u svakoj kombinaciji????
greenlite:
mislim da je to isti k***c samo drugo pakovanje, ako očeš da ti bude bolji zvuk izvadiš malo vune van i to je to, ja sam sa zx-om postigao jaču buku jer sam zvadio malo vune van, kasnije mi je frend posudio prigušivać od rr-a ali mi je bio tiši
igor.sb:
--- Citat: greenlite - 05 Rujan, 2007, 14:32:05 ---mislim da je to isti k***c samo drugo pakovanje, ako očeš da ti bude bolji zvuk izvadiš malo vune van i to je to, ja sam sa zx-om postigao jaču buku jer sam zvadio malo vune van, kasnije mi je frend posudio prigušivać od rr-a ali mi je bio tiši
--- Kraj citata ---
mogao si isto tako i natrpat vise vune cuo bi se jace
pitaNS:
i ja bi zx-a ili rr-a rado ali na našem tržištu si jedino mogu naći tecnigas next r....nemam izbora! :sad1: (a nije ni on tako loš..) :toothy10: jel?
popovec:
tehnigas pa ono neznam jako puno ljudi pljuje po njemu imal sam cuti da je nekima cak i smanjio performase...necu sad tu ispadat pametan ali sam kazem kaj sam cuo ja si next-r-a nebi uzimo...a kaj buncate pa ima u auto bilu tam na jarunu rr dode 1015kn....tak da budem nvj njega uzeo tek tolko da nemam zx-a jer njega svi imaju hihi... :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju