Tehnički kutak > Tuning skutera

napokon auspuh

(1/6) > >>

popovec:
evo skupio ja neku sitnu lovu i sad izbor je pao na leovince zx ili rr.....sad budem se vama obratio da mi pomognete između ova dva..neki kazu da je zx tiši ali bože moj cemu kupiti tihi auspuh mislim ja bi rađe da pobudim cjelo selo....neki kazu da je rr bolji ak budem poslje kupovo neki kit a valjda budem....jel se i sa rr-om dobiju rolice i feder..zx kosta nekih 900 a rr 1000kn tak da mi tih 100kn ne predstavlja neki problem..sad bih vas molio da napisete svoje komentare ili predlozite nekaj drugo...  :headbang:

P.A.L.A.C:
RR ti se vise ne proizvodi eventualno ako naletis na neki da je osto na lageru.

po meni je RR bolji jel ima ljepsi dublji zvuk, a deru se oba ne brini.

dobijes i rolice i suste uz spuh, tako da ih odma namontiraj gore i to je to.

ja sam imo oba spuha i kazem jos jednom po meni je RR bolji ima dosta bolji zvuk, i cak mislim da sam s njim vise dobio nego sa zx-om.  :headbang:

3alfa3:
Isti (losi  ;D ) spuhovi, a ZX je po meni manje los zbog oblika prigushivaca koji je kod RRa elipsasti, a ne valjkasti pa RR problema sa ovime:

1. zna se desit da pukne prsten kojim se pricvrsti za spuh, a kako nije okruglog oblika, moglo bi biti problema sa izradom drugog. Bez njega spuh puca u roku odmah pa se ne smije bez njega voziti
2. kod promjene vune je isto tako tesko kvalitetno namotati vunu u njega jer nije valjkasti nego elipsasti.

A to da je RR jaci od ZX-a ne vjerujem - samo je prigushivac drugaciji, a sam spuh je isti.

vasso123:
Sjecam se kad sam po netu gledao karakteristike nekih reza,pisalo je da RR ima za 600 okretaja visu rezu od ZX-a,RR ima rezu na 7300rpm...a to znaci da bi motor trebao ici bolje s RR-om...

igor.sb:
alfa bas ga znas...ne znam ni ja sta, al ga znas  :toothy11:

pa jel nisu one spike da rr daje vise ks na kitu, mozda pola konja ako i toliko

ma lako za selnicu od prigusivaca i za vunu, nek otpadne, nek se dere tko ga jeb...(sala)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju