I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa dobro imam,i odgovor na pitanje pls?
cek wtf? imas 15 god i ti bi nekome dao skuter a ni ti vjerojatno nemas vozacke si pitao roditelje svoje sta oni kazu na to misljenje?
cek wtf? imas 15 god i ti bi nekome dao skuter a ni ti vjerojatno nemas vozacke si pitao roditelje svoje sta oni kazu na to misljenje? i wtf sebe ides nazvat profesionalcom? sta uopce to znaci profesionalac? za mene su to ljudi kao recimo nogometasi ili slicni koji se mogu nazvat profesionalcom da od toga zaraduje lovu... ili recimo ja zavrsio sam prometnu skolu(sofer) pa mi pise profesionalni vozac ali i sada se nemogu nazvat profesionalcem jer to je nista samo skola bila.. tako da prije speci pa reci ovdje nesto sta ima veze sa icim
Jbga, dosao je u one godine kad bi dirao macu u gnjezdu, sta ga sad napadate, prcitga pa svi smo od krvi i mesa Ako nemas polozeno do cura mos i na druge nacine, npr gitarom, biciklom, misicima... al za pocetak pokusaj rjecima
Sta mislite da li zenske vise vole da ih mi (profesionalci ) vozimo ili da njima prepustimo (ako ima neki zenski clan,neka da "strucno" misljenje ) (mislim na zajednicke voznje)
ja se wiŠe wolim sama wozit..... a ak baš mora bit zajednička wožnja onda ipak ja wozim....
Gle tebe na forumu
Mogu se ja provozati s tobom na Kawcu ?
NemreŠ, jer sam kawca skršila i dobila zabranu pribliŽawanja....
Steta Evo vam odgovora na pitanje.Das curi motor, odmah ga skrsi
pff....ja sam swoi skršila.....tuđi nisam nijedan....
Pa poslije ovog, nebudes ni imala priliku.
A dobro, i ja bih ti svoj motor dao Samo zato sto si i iskusnija i bolji vozac nego ja.