Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)
walkay:
Care slijedeci put kad rastavim skuter, reci ces mi gdje da nabavim cijev da mogu spojiti karb i airbox! Vidim rijesenje na slikama sto si stavio, sve mi je jasno! :icon_thumright:
Ajde aktiviraj se i napravi video! :laughing7:
dzeky:
uhh stari to sam nasao u picilo racing split,i to je bila zadnja takve dimenzije ali ti njih ljepo zovni pa mozda su dobili jos kojeg takvog,ma video ce bit nemas beda kad rijesim ovo glupo grijanje jer neznam dali mi se isplati stavljat ventilator,ima sad 250km s novim kitom pa kad bude 500km pa ce bit video pa da bude brzina ona prava :laughing3: :icon_thumright:
walkay:
Ajde samo gas! Ako mi zatreba taj cijev javit cu se pa da mi nabavis, ali to nece biti jos jedno vrijeme! :icon_thumright:
dzeky:
evo malo da osvjezimo projekt :glasses9: Sto se tice pregrijavanja problem je rijesen,bio je problem u kileru koji je bio malo zamazan i propuhao sam ga kompresorom i sad se ne grije sve ok :notworthy: Sto se tice km sada ima 450 i jos kojih 50-60km pa ce bit jedan video :headbang: A jedino sto me jos zeza je smjesa,malo mi je svjecica crna i planiram probusit jednu rupu na boxu.Ali vidio sam da u boxu ima jedna pregrada prije filtera pa neznam da probam pregradu skinut pa mozda bude bolje :icon_scratch: Uglavnom svjecica je s jedne strane perfektna a s druge je crna ali kad god idem pogledat svjecicu na navoju ima crne smjese :laughing3: :sad1: :help: :hello:
mario_f15:
to crno na navoju svjecice ti je ulje, malo vise ulja ima...
od viska glava ne boli.. :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju