Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)

<< < (18/29) > >>

walkay:
Gledaj ako ga vozis non-stop 50-60kmh to je ok, da je svjecica malo crna. Kad ga pocnes stalno 70-80 kmh voziti onda pogledaj svjecicu, onda ce puno vise izgoriti pa nece ostati ulje na svjecici! Samo ga vozi ovako i video nezaboravi!  :icon_thumright:

dzeky:
evo malo da digne projekt :icon_biggrin:  Nakon nikako uspijelog ustelavanja 17,5 karba narucio sam dellorto 19phbg black pa se nadam da cu s njime rijesit ono glupo preljevanje :icon_thumright: Video ide cim se karb ustela,nisam mogao nikako snimat jer mi je na punom gasu uzasno preljevao karb 8) :hello:

dzeky:
ljudi karburator je dosao :icon_biggrin: jako sam zadovoljan,bar po izgledu :laughing7: neznam dali sam ja krivo negdje cuo da se dobije 3 igle s ovim black edition pakovanjem,ali ja sam dobio samo jednu,neznam dali grijesim al itako sam cuo :icon_scratch: Sad mogli bi mi malo pomoc oko dizne,setup je u avataru a jos imam redsponge i vidim da je w9 igla :toothy11:
evo slikice:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

B.E.G.A:

--- Citat: dzeky - 03 Rujan, 2010, 14:08:54 ---ljudi karburator je dosao :icon_biggrin: jako sam zadovoljan,bar po izgledu :laughing7: neznam dali sam ja krivo negdje cuo da se dobije 3 igle s ovim black edition pakovanjem,ali ja sam dobio samo jednu,neznam dali grijesim al itako sam cuo :icon_scratch: Sad mogli bi mi malo pomoc oko dizne,setup je u avataru a jos imam redsponge i vidim da je w9 igla :toothy11:

--- Kraj citata ---

Koja je ona zadnja oznaka na tom PHBG Black Edition karbu ? Jel to BS ili DS ?  :icon_scratch:
Po W9 igli bi rekao da je DS  :)

ive_91:
BS i DS su ti oznake dal ide on u prirubnicu ili prirubnica za u njeg.

za skuter su mahom svi da idu u prirubnicu a ina motorima je vecinom tako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju