Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)
Aerox007:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Kolovoz, 2010, 18:06:51 ---izvadi termostat
--- Kraj citata ---
pa kaj ga je uopce stavljo?
dzeky:
ljudi termostat je izvaden :binkybaby:
dzeky:
evo donekle sam rijesio pregrijavanje ali ne 100%, ali to cemo ovih dana rijesit :icon_thumright:
Ovako sto se tice prijenosa,sa 4,9 rolicama i plavi polini centralni ima mi onako srednji start,pa sam isao stavit serijski i ima dosta bolji start ali dal se meni cini ili se mozda malo izgubilo na srednjoj brzini,pa vi meni recite dali je to moguce i koji bi po vama centralni bio ok,bili sto dobio s manjom gramazom rolica :icon_scratch:
A sto se tice svjecice i smjese vidim da mi kada recimo vozim 40 i spustim malo gas i idem opet dat gas onako mi malo trokira a kad drzim gas od pocetka pa do kraja onda mi ne trokira,dali je to radi manjka zraka? Dizna je sada 68 i mada mi nikako nije jasno zato tako mala ali eto s tom je jako odbra smjesa,mozda cak i za koji broj manja bi bila idealna. Dali je to ok sto ide tako mala dizna s obzirom na kit,jer ove vece mi nikako ne odgovaraju na airbox jedino bi pasale s gljivom a to ne zelim :icon_biggrin: Znaci po meni bili bilo ok da skinem lulicu i ostavim diznu 68 :frajer:
nadam se da sam sve rekao sto me muci :laughing3:
hvala :headbang: :hello:
cameosb:
skini lulicu pa probaj tako dat gas oko 40 kad pustis, ako trokira, ima viska benge, to znas
igor.sb:
probaj spustit iglu za jedan :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju