Evo monci vaka van je stvar
Probao djir s serijskim spuhom-za popizdi... nece preko 75 po pravcu na uzbrdici prema suvaci uspio 45 na sve jade, serijala je bila osjetno zivlja
Onda sam parkirao u garazu digao glavu i cil, savrseno stanje, perfektna smjesa osim serijskog luna dihtunga koji se raspao kad sam skidao cil:
Onda sam na cil laganini namazao diht mase nauljio klip cil, sastavio i pustio diht da se susi dok zalemim nesto za skolu, poslje kad sam ga isao upalit odma sam osjetio trvrdju kurbulu, motor je nazub upalio, starta bolje, bolje do 70, krajnja preko 80, uz suvacu ide 50 ko od sale a prije ni 45 na sve jade, pravo iznenadjenje je stiglo kad sam shota stavio, kako poteze ranati
Nisam mjerio squish ali je otprilike oko 1,3-1,4mm, zanima me kad bi stavio glavu od trofija bili ista dobio jer na samom rubu malossi ima 0,5mm udubljenje pa ide prvi prsten ili kako se vec to zove, a trofi toga udubljenja nema pa bi to smanjilo squish za jos nekih 0,4mm, jer i gore trebam dihtung skrojit...
Al neznam gubim li ista jer je zapremnina glave trofija duplo veca od malossijeve?
Evo na sto mislim:
P.S. - Luka0101 odgovori mi na poruku