Tehnički kutak > Tehnička pitanja

4T auspuh

<< < (2/6) > >>

luna500rr:

--- Citat: elko king - 10 Lipanj, 2010, 23:47:25 --- e ljudi dali neko zna dali se moze promjeniti spuh na apriliji rs 50 dvotaktni motor:(.Napravio bi sve lonas sve kos sto se radi i pokusao bi da onu cijev skratim jer ona ima kod dva spuha znate na koji mislim serijski:))

--- Kraj citata ---

Radije kupi neki auspuh za skuter i preradi ga

b_l_a_c_k:
Šta je ovo? Izgleda da niko nema ni serdarevica i ni deak-a..... Ajde molim vas da neko ko ima sličan spuh da ga izjeri, samo da se znam orijentisati sa mjerama, da bude približno nešto.

elko king:
e b_L_A_C_K hvala ti ali mene intersuje dali i se moga preraditi auspuh jerje ona vuna oko prigusivaca otisla za to pitam kao bi da ima malo jaci zvuk kao neki veci motor dali je to moguce a ne da kvoca

b_l_a_c_k:
Ajde još jednom vas molim za uslugu, nije valjda toliko teško izmjeriti spuh. Ne moraju dimenzije biti u mm, izmjerite ga običnim linijarom. Trebam počet raditi ga ali se dvoumim oko dimenzija.  :help:

Scoot_Fan:
Evo ako moze bar malo pomoc moj ex Serdarevic je bio dug koliko je i serijski - 50cm cini mi se, promjer one unutarnje preforirane cjevi je bio oko 5 cm. Sad jos je plast okolo toga... I racunaj da ti treba plast bit dug oko 35-40cm, na to jos napravis prihvat za granu to je oko 5-7cm, i izlaz auspuha ne bi trebao bit veci od par cm..
Eto to su ti dimenzije otprilike, valjda bar malo pomaze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju