Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanja oko Trophy-a70!

<< < (2/5) > >>

radomir.g:
Trebao bi ici mozda jos 5mm vise po satu. Skoro do 0 sa druge strane :)
Ja sam taj karburator vozio na Malossi E5 filteru i dizni 90. Za airbox treba dizna oko 75-78.
Probaj pola grama teze rolnice u kombinaciji sa ser. centralnim.

Tomy GS:

--- Citat: radomir.g - 14 Lipanj, 2010, 15:35:37 ---Trebao bi ici mozda jos 5mm vise po satu. Skoro do 0 sa druge strane :)
Ja sam taj karburator vozio na Malossi E5 filteru i dizni 90. Za airbox treba dizna oko 75-78.
Probaj pola grama teze rolnice u kombinaciji sa ser. centralnim.

--- Kraj citata ---
Milsliš onda na 6,0 g role,vidjet ću,i da serijski je centralni!

cvijo:
gle ja sam na svoj sp2 metnio rolice od 7,g i ide 100-105.......ima malosi mhr replica kit,leo vince tt,obican karb,obican prijenos......i ide ko lud kako krene u startu tako i do kraj vuce....probaj si metnit crveni centrali i rolice 5.g pa ces vidit dal funkcionira........

Tomy GS:

--- Citat: cvijo - 14 Lipanj, 2010, 16:54:47 ---gle ja sam na svoj sp2 metnio rolice od 7,g i ide 100-105.......ima malosi mhr replica kit,leo vince tt,obican karb,obican prijenos......i ide ko lud kako krene u startu tako i do kraj vuce....probaj si metnit crveni centrali i rolice 5.g pa ces vidit dal funkcionira........

--- Kraj citata ---
Stavio sam 5grama rolice i mislim da su prelagane,dakle nešto teže trebaju biti,a ostaviti ću serijski centralni jer mi svi govore da je najbolji!

Lazo:
ak nisi još sredio airbox lako možeš napravit mali nosač i to ide  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju