Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanja oko Trophy-a70!

<< < (5/5)

iPro:
Pošto imam veoma slicni setup, postavio bih jedno pitanje za sebe (ako nije bed)  :drunken_smilie:

Meni isto cajger dođe okomito na urici (malo preko), al caka je u tome da nekad dođe ko od šale do te brzine, a nekad se teli ko krava (citaj: treba mu 100 godina). U cem je caka?

Tomy GS:

--- Citat: iPro - 15 Lipanj, 2010, 16:09:04 ---Pošto imam veoma slicni setup, postavio bih jedno pitanje za sebe (ako nije bed)  :drunken_smilie:

Meni isto cajger dođe okomito na urici (malo preko), al caka je u tome da nekad dođe ko od šale do te brzine, a nekad se teli ko krava (citaj: treba mu 100 godina). U cem je caka?

--- Kraj citata ---
Hah to ti točno neznam,da ti se možda ne grije prijenos pa je slabiji,dal ga šta guši??
(jednostavno ja sam početnik u tome,al ima zafrkancije s tim do mile volje)!

Gle sad kak je kod mene,vozim se oko 80kmh na vrh gasa i zabijen do kraja on slabo onda potegne!(probat ću staviti tih 6,5grama pa ću vidjet možda su ovo prelagane role šta sad imam!

iPro:
ma imam neke rupice izbusene na deklu  :toothy11:

wingbell je isto gore, tak da se vjerojatno slabije grije od serijskog zvona  :dontknow:

cvijo:
ma netrba ju nista tokari.......ak ju otokaris ona je kraca i automatski remen ostaje vislje i ne pada do kraja na variomatu........tak da ovi serendaju bezveze.........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju