Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanja oko Trophy-a70!
Tomy GS:
--- Citat: Lazo - 14 Lipanj, 2010, 20:02:57 ---ak nisi još sredio airbox lako možeš napravit mali nosač i to ide :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma sredio sam sam airbox,sa crvenim silikonom oš zatvorio rub,i imam još u njemu red sponge malossi,sad samo štelanje!
trebo bih staviti 76-78diznu u karb(sad mi je 82 i radi ko sat na leru i kad ga vozim on samo malo proguta i razvrti)sad moram srediti tu krajnju!
Što ti kažeš bil trebo on ić brže sa ovim svim(koje role su najbolje da stavim)?
Moram naglasiti da ovom spuhu trebaju dosta lake role da bi se on iskoristio!
I da vozim se oko 80kmh ma ni sa pola gasa držim,i kad ga zavrnem do kraja on se ponovno krivi ali slabo ubrzuje,to mora biti do rolica , ja bih stavio6g!
cvijo:
pa metni 7.g ko ja pa ces vidit dal ce ti ic...meni s 5.g se sam dere i nabija obrtaje al neide...i probaj crveni centralni jer je tvrđi i onda ti bolje razvrti...skroz vuce jednako nema prekida..
cvijo:
a i probaj federcice promjenit.........i nastelat karburator jer ti i zbog toga nece ic......tak je i mene j#bo prvo.....a onda ostalo drkaj.........
Tomy GS:
--- Citat: cvijo - 15 Lipanj, 2010, 10:07:38 ---a i probaj federcice promjenit.........i nastelat karburator jer ti i zbog toga nece ic......tak je i mene j#bo prvo.....a onda ostalo drkaj.........
--- Kraj citata ---
Stavio sam žute federe(najtvrđe iz malossi pakiranja)!
cvijo:
onda probaj karburator nastelat,,tak je i mene bio zezo,,,jer je ovaj sto sam kupio od njega nastelo ga za gljivu,..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju