E ovako setup je sljedeći: Kit: TOP Trophy 70ccm
Auspuh: Leo Vince 70 (hand made)
Variomat: Polini (speed control)
Radilica: Serijska(ova je do sad prešla 8000km,nema lufta)
Filter: Malossi Red Sponge
Federi kvačila: Malossi(žute sam stavio jer su najtvrđi)
Remen: Polini kevlar
Svijećica: NGK (dugi navoj BR9S)
Rolice: 5,1g
Sastavio sam skuter sa ovim setupom sa serijskim karbom dizna72(serijski karb samo da probam koji krug da vidim kakve su performanse),dakle sa svim ovim :stat je odličan,ubrzanje je solidno krajnja po satu navučem ga do (slovo G ....tamo gdje piše peugeot znači kazaljka je okomita)!
Sad mi je stigao Stage 6 usis i karb dellorto17,5! Stavio sam usis i karb na taj usis,sad želim staviti serijski air box(kutiju filtera zraka) no ona mi sad zapinje za amortizer i ne mogu je uglaviti(morat ću neš rezat)!
Početnik sam u tom tuningu i svaki savjet mi je dobrodošao!
Pitanja su:1- Pošto mislim da sa ovim usisom i karbom neće imat veću krajnju neg sa serijskim ,jel ta krajnja dovoljna?
2-Jesu li mi prelagane role(5,1g),hoću li sa malo težim dobiti veću krajnju?
3-Sa Polini variomatom sam dobio 2male podloške(tanke skroz)dal njih trebam stavit na variomat i gdje?
4-Mislim složit taj serijski airbox,jel dobro poljepiti sa silikonom dio između karba i te kutije?
5-Delorto17,5 ima elektronski ćok(zelena i žuta žica)i još ima neke dvije crne žice koje su sa strane, od čeg su te dvije crne žice?
6-Imam diznu 72 i 83 koju da stavim u taj krab?
7-na serijskom usisu imam mali limić sa zelenom žicom dal to trebam staviti na skuter ponovno i od čeg je ta zelena žica?
8-karb sam stavio u usis novi i stego sam sa šelnom šta sam dobio uz usis,karb mi se okreće u toj gumi od usisa(a ide u tu gumu na knap)jel to dobro?