Ovako, jucer oko 12 popodne idem doma i kojih 5 metara ispred mene biciklist samo skrene bez ikakvih provjera, signala koji bi me obavjestili o toj njegovoj vrloj radnji i fala bou uspio sam dobro odreagirat tako da sam uspio izbjec ga tak da ga nepogodim u centar bicikla i njegove debele guzice nego u zadnji kotac pri cemu ja stradam tri puta gore nego on
samo je pao na cestu i bicikl se razletio, a ja jedva uspio ostati na nogama, dobijem udarac u prije operirano koljenos kojim imam problema, stopalo nemogu micat i zglob na lijevoj ruci kod šake me boli u tri pm
policija bila, slikali, zapisnik radili, puhali i obadvoje nismo nista napuhali
fala bogu normalno sam vozio (jel inace tud znam proletavat i sa 140+kmh)
on se dere na mene glupi balavac, kak se to vozim ovo ono, on je napravio pokret glavom da skrece!!!!!!!!!! nato i murjak se izdere na njega da mu to kurca neznaci nego da rukom mora pokazat
j#bo ga bicikl, stari jebeni pony
meni sjeban blatobran, vilice su mi cudne (nisam jos gledao nista jel nemrem nikud s rukom), zguljeno svijetlo i prednja lijeva plastika, spigana ručica od kočnice i governal lijevi kraj nabit prema sicu (prvo sam se veselio da je samo zakrenut, ali nije)
i meni sam kak se cini, ja se lijepo mogu jebat jel tako? pošt bicikl nema osiguranje koje bi mi stetu platilo
taman sriktam sve da bude tip top, remen novi kupim i spreman za radnju velike kolicine kilometara
i sad ovo :'(