Općenito > Oprema
kaciga - osnove
Doomsday:
Da, minimum jeans jakna i hlače, fitness rukavice i ljetnji bubrežnjak, te ljetne moto-tenisice, poluvisoke... :frajer:
Ali, jesam li spomenuo da imam i kufer u kojeg stanu i 2 integralke... :zubo:
Tako stanu i jedna integralka te jakna, hlače, tenisice, bubrežnjak, nako šta izvadim ruksak sa svim revizitima za plažu, a ja ostanem u šorcu, majičici i japankama... :icon_thumright:
P.S. raazmisli o velkom kuferu natrag... :zubo:
Hrvoje_40:
--- Citat: Baky - 07 Lipanj, 2010, 15:13:10 ---i svi vi kad idete do plaze 10 min voznje stavljate tu punu opremu?
--- Kraj citata ---
pasti možeš i na 5 metara od kuće a onda buš plažu gledala sa balkona 8)
Doomsday:
Naravno ako imaš balkon, i ako se sa njega vidi more, ka sa mog... Inače, samo na televiziji... :zubo:
PanicStrike:
--- Citat: Hrvoje_40 - 07 Lipanj, 2010, 15:30:04 ---pasti možeš i na 5 metara od kuće a onda buš plažu gledala sa balkona 8)
--- Kraj citata ---
Potpis. 8)
Iwo SR Tuono:
evo naprimjer moje iskustvo,nisam se puno razmišljao oko cijene šta se kacige tiče, budžet je bio 260€ u zadnji cent sam imao toliko i kad sam došao u dućan (moto star trst) rekao sam prodavaču da mi predloži kacige u tom cjenovnom rangu,i naravno tad sam bio mlađi (i gluplji) pa sam zbog grafike po kacigi zamalo uzeo dva broja veću. ::) al naravno prodavač mi nije htio prodat i sad sam mu zahvalan na tome :headbang:
Doomsday je dobro rekao, najbitnije je to da si izmjeriš obim glave i s tim mjerama kreneš u potragu za kalupom koji ti odgovara.
Npr ja sam probao L broj od Nolan n84 i nisam ga mogao navuć jel je bio preuzak, a XL je bio prevelik.I nakraju sam probao S veličinu za koju nikad nebi rekao da će mi bit taman i sjela je kao salivena.Ti imaš dodatni problem taj šta moraš pazit na mjesto pod sica dok stara SRka kao moja može valjda slona primit pod sic pa se ja oko toga nisam brinuo :laughing6:
kaciga vremenom se oblikuje prema glavi i ako ti je i trunku neudobna nakon par mjeseci je neš htjet skidat s glave.
To se meni sad događa, malo me stišće na zatiljku i čelu jer mi je glava narasla i moram u potragu po novu kacigu a muka mi je jel moram svoju n84 na policu :'(
i kao zadnje šta se tiče dodatne opreme.Ja sam nekidan na gatu tamo u Rijeci se igrao po tračnicama sa skuterom i otreso sam sa valjda dva na sat i mogu ti reć da nisam bio u jakni i trapericama nebi se dobro proveo iako sam se samo takoreć izvrnuo :laughing6:
tako da kroz neko vrijeme kreni razmišljat o opremi,jakni,rukavicama i slično jer nekad otić po kruh il samo do plaže stvarno može prerast u dobar izlet :angry7:
pozz :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju